DIGI RCS & RDS: Decizia OFICIALA de care sunt Informati Toti Romanii

DIGI RCS & RDS Decizia OFICIALA Informati Toti Romanii

DIGI RCS & RDS ii informeaza pe milioanele de romani din intreaga tara in legatura cu o hotarare extrem de importanta pe care a luat-o pentru toata lumea, una despre care ar trebui sa stie oricine este dornic sa profite de aceste beneficii. Dupa ce a avut o promotie speciala pe care a derulat-o doar pentru clientii din toata Romania, compania DIGI RCS & RDS a decis sa continue cu strategia de portare pe care a anuntat-o de ceva timp.

DIGI RCS & RDS a lansat campania de portare, prin care ofera reducere de 50% timp de 4 luni pentru clienti, inaintea celei dedicate exclusiv clientilor romani, iar dupa ce a doua s-a terminat, prima continua in perioada urmatoare. Dupa cum stiati unii dintre voi deja, cei de la DIGI RCS & RDS le oferaromanilor din toata tara posibilitatea de a se porta in reteaua sa si de a beneficia de 50% reducere timp de 4 luni de zile pentru asta.

DIGI RCS & RDS: Decizia OFICIALA de care sunt Informati Toti Romanii

DIGI RCS & RDS nu impune vreo restrictie speciala in ceea ce priveste reteaua din care vine clientul, pentru a beneficia de aceasta promotie, deci nu conteaza de unde anume va portati, important fiind doar faptul ca va portati in reteaua sa. Pentru a beneficia de aceasta oferta pe care DIGI RCS & RDS o are puteti sa mergeti in oricare dintre magazinele sale din Romania, sau puteti sa faceti totul exclusiv online, iar asta pentru ca nu conteaza cum se intampla procedura.

DIGI RCS & RDS ne va porta in retea abia dupa ce se va termina procedura de portare in sine la nivelul autoritatilor din Romania, deci ar trebui sa dureze cateva saptamani pana cand vom putea folosi reteaua sa, si vom beneficia de preturile mici. Desigur ca trebuie sa incheiati un contract cu o ieroada de valabilitate de 2 ani de zile pentru a beneficia de aceasta oferta speciala a celor de la DIGI RCS & RDS, iar asta pentru ca in caz contrar nu se ofera reducerea.

DIGI RCS & RDS are pe website-ul sau toate informatiile relevante cu privire la aceasta oferta foarte importanta de care poate beneficia oricare dintre romanii din intreaga tara, asa ca merita sa va uitati cu atentie la tot ceea ce este pe website-ul companiei.