Exemple de Rele Tratamente Interzise in Romania Prezentate de Politie

Exemple Rele Tratamente Interzise Romania Prezentate Politie

Politia ii avertizeaza pe romanii din intreaga tara in legatura cu aplicarea de rele tratamente animalelor, fie ca sunt de companie, sau nu, iar asta pentru ca ele atrag sanctiuni extrem de severe in momentul in care sunt depistate de catre autoritati.

Mai jos politia prezinta o lista a relelor tratamente care sunt intrezise a fi aplicate animalelor in Romania, si ar fi bine sa va uitati cu mare atentie la ele pentru a le respecta, altfel autoritatile aplica sanctiuni drastice.

“Spune sincer că nu ți se topește inima?

Cei de pe partea cealaltă a baricadelor, cu manifestări agresive față de toate necuvântătoarele, vă anunțăm că, de azi, sancțiunile vor fi cu mult mai aspre față de cele din trecut!

Vă putem da exemplu de câteva rele tratamente, doar să înțelegeți prin ce trec anumite animale.

  • codotomia(tăierea cozii);
  • cuparea urechilor, secţionarea corzilor vocale;
  • despărţirea puilor de mamă până la vârsta de minimum opt săptămâni de viaţă în vederea comercializării;
  • folosirea de animale vii pentru dresajul animalelor sau pentru a le controla agresivitatea, dacă le creează suferinţă;
  • abandonarea şi/sau alungarea unui animal a cărui existenţă depinde de îngrijirea omului;
  • uciderea animalelor, cu intenţie, fără drept, schingiuirea animalelor, organizarea de lupte între animale sau cu animale și zoofilia.

Sesizează-ne dacă ești martor la manifestările animalice ale câtorva dintre noi OAMENII…cei care avem rațiune și vorbim!”