Informarea LIDL Romana, ce da GRATUIT pentru Romanii din Toata Tara

Informarea LIDL Romana GRATUIT Romanii Toata Tara

LIDL Romania le transmite un extrem de important anunt romanilor din intreaga tara, iar asta pentru ca dezvaluie ceea ce a decis sa ofere gratuit pentru romani chiar acum, si merita sa aveti in vedere ceea ce este oferit pentru noi toti. Mai exact, cei de la LIDL Romania au anuntat in mod oficial faptul ca le ofera romanilor din intreaga tara posibilitatea de a castiga o masina, tablete, dar si vouchere de cumparaturi in valoare de 100 de LEI fiecare.

LIDL Romania a pornit de ceva vreme aceasta promotie speciala, si le ofera romanilor posibilitatea de a castiga un BMW Seria 3, 3 tablete iPad Pro 11 inch, sau nu mai putin de 200 de vouchere de cumparaturi in valoare de 100 de LEI fiecare. Aceasta promotie speciala pe care cei de la LIDL Romania o druleaza in momentul de fata este dedicata exclusiv clientilor care au si un card de fidelitate LIDL Plus, deci nu puteti profita de nimic fara ea.

Informarea LIDL Romana, ce da GRATUIT pentru Romanii din Toata Tara

LIDL Romania le spune tuturor romanilor faptul ca pentru a castiga oricare dintre premiile oferite, trebuie doar sa cumparati produse in valoare de 70 de LEI, dar si sa scanati codul cardului LIDL Plus la casa de marcat, iar asa veti fi automat inscrisi. Procedura este una extrem de simpla, atat de simpla incat oricine poate profita de ea pentru a avea sansa de a intra in posesia oricarora dintre premiile care sunt oferite gratuit chiar acum.

LIDL Romania nu este singurul lant de supermarket-uri care in aceasta perioada are oferte speciale de care oricine ar trebui sa profite, astfel ca daca va faceti cumparaturile obisnuite inclusiv din alte locuri, ati putea sa va uitati cu atentie si la ofertele de acolo. Cardul LIDL Plus pe care cei de la LIDL il ofera pentru Romani aduce posibilitatea de a profita de o varietate de beneficii speciale in aceasta perioada, deci puteti sa cumparati orice la pret foarte bun.

LIDL Romania are pe website-ul sau toate informatiile necesare pentru toti romanii care sunt interesati sa castige un BMW Seria 3, tabletele iPad, sau voucherele de cumparaturi, dar desigur ca trebuie sa aveti si noroc in aceasta situatie.