WhatsApp: Decizia Importantei Modificari SECRETE pentru iPhone si Android

WhatsApp Decizia Importantei Modificari SECRETE iPhone Android

WhatsApp, platforma de mesagerie cu cel mai mare numar de utilizatori, peste 2 miliarde la numar, face in secret noi schimbari foarte importante pentru iPhone si Android, iar asta deoarece a decis intr-un final sa ne arate si ce oameni au fost in trecut in anumite grupuri de conversatii. WhatsApp surprinde complet cu aceasta decizie pe care a luat-o, iar asta pentru ca pana acum nu a mai oferit vreo asemenea functionalitate pentru grupurile de conversatii.

WhatsApp creeaza o sectiune speciala in meniul cu informatii despre grupurile de conversatii, iar dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos, toate persoanele care au facut la un moment dat parte dintr-un grup vor fi afisate acolo. Ideea este una extrem de buna, iar asta pentru ca vorbim despre posibilitatea de a afla rapid care dintre contactele noastre, sau altele, au fost intr-un anumit grup de conversatii si l-au parasit intre timp.

WhatsApp: Decizia Importantei Modificari SECRETE pentru iPhone si Android

WhatsApp Decizia Importantei Modificari SECRETE iPhone Android lista participanti

WhatsApp leaga aceasta functionalitate si de o alta noua care este in curs de implementare, mai exact cea prin care ni se va permite sa parasim un grup de conversatii fara ca alte persoane sa afle ca noi am plecat de acolo. Aceasta functionalitate este deasemenea dezvoltata in secret de catre cei de la WhatsApp, iar din momentul in care va fi implementata, noi nu vom mai vedea vreo informare in interiorul unui grup de conversatii cand o anumita persoana il paraseste.

WhatsApp stie foarte bine cat de importante sunt grupurile de conversatii pentru toti cei care folosesc platforma de mesagerie in intreaga lume in momentul de fata, astfel ca decizia de a implementa schimbari de acest gen este una foarte buna. Unele dintre noutatile care sunt pregatite acum pentru lansare sunt asteptate de foarte multa vreme de catre foarte multa lume, asa ca n-ar trebui sa fie o foarte mare surpriza ca ne sunt intr-un final oferite.

WhatsApp mai are, desigur, si multe alte schimbari importante in pregatire, tot in secret, pentru utilizatorii iPhone si Android din intreaga lume, insa ramane de vazut de cat timp va fi nevoie pentru ca ele sa fie integrate in mod oficial pentru noi.