WhatsApp: Hotararea MAJORA a Facebook care va SUPARA Multi Oameni

WhatsApp Hotararea MAJORA Facebook SUPARA Multi Oameni

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, a fost zilele acestea in centrul unor decizii extrem de importante care au fost anuntate de catre compania Facebook, Meta, in legatura cu ea, si ele nu sunt tocmai surprize mari. Mai exact, cei de la Facebook, Meta, au decis ca trebuie sa scoata cat mai multi bani de pe urma WhatsApp, asa ca incep sa o faca de la companiile care folosesc platforma pentru a comunica cu clientii, si nu numai.

WhatsApp este de ani de zile in centrul unor planuri ale Facebook, Meta, de a monetiza cat se poate de bine cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, iar acest lucru nu se va schimba prea curand, dupa cum prea bine stim deja. Atentia WhatsApp este concentrata in momentul de fata pe companiile care au bani si vor sa plateasca pentru serviciile sale, insa acest lucru se va schimba cu siguranta in viitorul nu foarte indepartat, din pacate pentru noi.

WhatsApp: Hotararea MAJORA a Facebook care va SUPARA Multi Oameni

WhatsApp va ajunge intr-un final sa afiseze si reclame pentru utilizatorii din intreaga lume care folosesc platforma in fiecare zi, si cu 2 miliarde la numar, exista suficient potential pentru a genera multe miliarde de dolari anual de pe urma noastra.  Nu se stie deocamdata cam cand anume ar putea WhatsApp sa implementeze reclame la scara larga in cadrul aplicatiei sale de mesagerie, insa cel putin pentru sectiunea de statusuri exista de mult planuri pentru asta.

WhatsApp are nevoie sa faca bani de pe urma utilizatorilor sai pentru ca exista costuri foarte mari cu sustinerea infrastructurii in baza careia functioneaza platforma, deci e nevoie sa vina finantare pentru ea de undeva. Singura solutie pe care Facebook si Meta au gasit-o are la baza reclamele, sau serviciile adiacente pentru companiile care sunt active in cadrul WhatsApp, insa multe depind de modul in care va fi derulata aceasta schimbare majora in viitor.

WhatsApp are planuri foarte mari in ceea ce priveste monetizarea aplicatiei sale, asa ca ramane sa vedem cat de mult ne va deranja ceea ce intentioneaza sa faca in cursul urmatorilor ani compania americana in legatura cu platforma sa.