Kaufland: Anuntul OFICIAL cu Schimbarile Facute pentru Magazine

Kaufland Anuntul OFICIAL Schimbarile Facute Magazine

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din toata Romania, isi informeaza clientii din toata tara in legatura cu o serie de masuri luate la nivel national pentru toate magazinele sale, iar ele sunt foarte importante pentru noi. Vorbim despre alegerea unor noi oferte speciale care vor fi disponibile din perioada urmatoare in magazine, iar ele sunt unele dintre cele mai interesante de pana acum oferite de catre companie.

Kaufland stie foarte bine ca romanii cauta in mod constant oferte bune in magazinele sale, iar noul catalog pe care l-a publicat fix asta are in centru, ele fiind special alese pentru vara si activitatile pe care le fac in mod obisnuit oamenii in aceasta perioada. Puteti vedea din imaginea de mai jos ca la Kaufland vor exista din 25 mai oferte speciale pentru cei care merg la gratare, si desigur au nevoie si de o bere pentru a „uda” mancarea.

Kaufland: Anuntul OFICIAL cu Schimbarile Facute pentru Magazine

Kaufland Anuntul OFICIAL Schimbarile Facute Magazine bere carne

Kaufland are multe sortimente de bere disponibile cu reduceri in aceasta perioada, si veti gasi preturi mai mici, in general, pentru pachete de mai multe doze, sau sticle, vara consumandu-se cantitati mari de bere in toata lumea. Separat de bere, care se bucura de foarte multa atentie in acest catalog nou al Kaufland, lantul de hypermarket-uri are deasemenea si diverse alte produse alimentare pe care le putem cumpara la pret mai mic.

Kaufland stie ca e nevoie de multa carne pentru gratare, asa ca a ales sa ne puna la dispozitie o varietate foarte mare de tipuri de carne care au preturi foarte bune, deci puteti „iesi la iarba verde” cu tot ceea ce va trebuie. Mai mult decat atat, exista si diverse alte tipuri de snack-uri pe care le vom putea cumpara de la Kaufland la preturi mult mai bune decat de obicei, totul fiind gandit special pentru zilele calduroase care vor urma.

Kaufland mai are si multe alte oferte speciale disponibile pentru clientii din toata Romania chiar in momentul de fata, iar ele pot fi combinate cu cele care ne-au fost dezvaluite acum de catre cel mai mare lant de hypermarket-uri din Romania.