BCR Romania: Atentionarea INGRIJORATOARE care Vizeaza TOTI Clientii

BCR Romania Atentionarea INGRIJORATOARE Vizeaza TOTI Clientii

BCR Romania, una dintre cele mai mari banci private din tara noastra, are un numar mare de clienti in toata tara in momentul de fata, ei folosind serviciile bancii in fiecare zi, iar din pacate pentru ei vine un anunt ingrijorator acum. Vorbim despre un atac de tip phishing care este in plina desfasurare in momentul de fata in Romania, iar din cauza lui exista posibilitatea ca unele persoane sa ramana fara banii pe care-i au in conturile bancii.

BCR Romania i-a atentionat de-a lungul timpului pe toti clientii sai din Romania in legatura cu pericolele aduse de catre atacurile de tip phishing, iar asta pentru ca, din pacate, ele se desfasoara tot mai des in Romania, si singurii care se pot proteja sunt clientii. In cazul atacului de acum, care se foloseste de imaginea BCR Romania, clientilor li se spune ca din 21 mai le-a fost dezactivat cardul bancar daca nu folosesc un anumit nou sistem de securitate al bancii.

BCR Romania: Atentionarea INGRIJORATOARE care Vizeaza TOTI Clientii

BCR Romania Atentionarea INGRIJORATOARE Vizeaza TOTI Clientii verificare date

BCR Romania are diverse sisteme de securitate implementate pentru protejarea banilor clientilor, insa cel despre care se face referire in acest email nu exista in realitate, si nu are vreo legatura cu blocarea vreunor carduri bancare. Clientilor li se cere sa acceseze o anumita pagina de internet, care ar trebui sa fie a BCR Romania, dar care este de fapt a hackerilor, si prin care li se cere sa-si cedeze datele personale catre cei care sunt in spatele campaniei de tip phishing.

BCR Romania ne-a spus in repetate randuri sa nu cadem in „plasa” mesajelor de acest gen care vin pe retelele de socializare, iar asta pentru ca mai totdeauna ele sunt gandite exclusiv pentru a ne pacali, in general cu o cerere urgenta pe care ar trebui sa o ducem la indeplinire. BCR Romania stie cat de usor pot fi pacaliti oamenii, si cat de bine trebuie sa ne protejam pentru a nu fi pacaliti prea usor, asa ca e important sa nu ne incredem in chiar orice fel de informatii care vin prin email.

BCR Romania are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la problemele de acest gen, asa ca e bine sa ne uitam la ele pentru a sti cum ne putem proteja cat mai eficient impotriva problemelor de acest gen in momentul de fata.