Netflix: Surpriza URIASA pentru Toti Romanii, ce a Lansat pentru Noi

Netflix Surpriza URIASA Toti Romanii Lansat Noi

Netflix, cea mai mare platforma de streaming video la cerere are milioane de clienti in Romania, iar pentru toti dintre ei a decis sa lanseze o surpriza foarte interesanta de care oricine ar trebui sa profite. V-am spus zilele trecute faptul ca Netflix are deja stabilite foarte clar datele la care va lansa cel de-al patrulea sezon al serialului Stranger Things, iar el desigur ca este impartit in doua volume, asa cum s-a mai intamplat cu alte recente seriale pe care paltforma le-a oferit.

Netflix spune ca pe data de 27 mai lanseaza primul volum al sezonului 4 al Stranger Things, dar si ca pe 1 iulie il va lansa pe cel de-al doilea, asa ca nu mai avem foarte mult de asteptat pentru ele. Partea foarte interesanta este totusi alta, iar asta pentru ca Netflix a decis sa publice primele 8 minute ale serialului Stranger Things pentru fanii din intreaga lume, iar inclusiv din Romania putem vedea totul multumita clipului video publicat mai jos pentru noi.

Netflix: Surpriza URIASA pentru Toti Romanii, ce a Lansat pentru Noi

Netflix ne permite sa vedem primele 8 minute ale serialului Stranger Things pentru a ne putea face o idee foarte clara cu privire la ceea ce va fi oferit in mod oficial pentru noi atunci cand titlul va deveni disponibil complet. Netflix stie foarte bine ca fanii acestui serial sunt extrem de intresati sa vada orice fel de noutati care sunt disponibile, dar ideea in sine este o surpriza foarte buna pentru toti abonatii care urmaresc filme si seriale in cadrul platformei in Romania.

Netflix mai are si alte titluri extrem de interesante pregatite pentru a ne fi oferite in perioada urmatoare, iar dupa cum prea bine stiti deja, une dintre ele au fost dezvaluite cu mult inainte de a fi puse in distributie. Desigur ca luna mai va fi una plina la Netflix, insa ne mai asteapta multe alte luni cu lansari extrem de intresante de care ne vom putea bucura, mai ales ca exista acum concurenta foarte mare pentru compania americana inclusiv din alte zone ale lumii.

Netflix va lansa in 2022 peste 400 de titluri originale pentru clientii din Romania, sau alte zone de pe glob, o buna parte dintre ele fiind deja disponibile pentru noi toti.