Volodimir Zelenski: Cati Soldati Ucrainieni MOR Zilnic in Razboi

Volodimir Zelenski Cati Soldati Ucrainieni MOR Zilnic Razboi

Volodimir Zelenski a facut un anunt submbru cu privire la soarta razboiului din Ucraina, iar asta pentru ca a dezvaluit numarul de soldati ucrainieni care mor in fiecare zi doar in estul tarii aparandu-si patria, el afirmand ca pana la 100 de soldati isi pierd viata doar in respectiva regiune, fara a lua in calcul si altele atacate.

Volodimir Zelenski a afirmat intr-o conferinta de presa, sustinuta astazi, faptul ca intre 50 – 100 de soldati ai Ucrainei isi pierd viata in fiecare zi in acea regiune, aceasta fiind clasificata de catre presedintele Ucrainei drept cea mai dificila directie din care este atacata tara de catre Rusia, si asta ne arata cat de grava este situatia.

Volodimir Zelenski a spus in repetate randuri cati soldati rusi sunt ucisi in fiecare zi de catre soldatii ucrainieni, insa iata ca acum spune si cat de grea este situatia armatei sale, iar asta pentru a forta occidentul sa-i ofere armele de care are nevoie pentru a apara Ucraina, asta desi multe tari inca refuza sa faca asta.

Volodimir Zelenski a dus o campanie mediatica foarte puternica in ultimele luni pentru a convinge tarile occidentale sa ajute Ucraina in lupta impotriva Rusiei, una care nu poate fi castigata de catre ucrainieni fara masivul ajutor venit din partea tarilor occidentale, atat sub forma de bani, cat si sub forma de tehnica militara.

Volodimir Zelenski a purtat numeroase discutii in ultimele luni cu liderii occidentali pentru a-i convinge sa ofere cat mai mult ajutor tarii sale, iar declaratia de astazi probabil ca va mai ajuta in a-i convinge pe anumiti oameni de faptul ca e nevoie totusi de mai mult cand vine vorba despre oprirea Rusiei.

Volodimir Zelenski asteapta in perioada urmatoare zeci de miliarde de dolari de la SUA, Uniunea Europeana, si nu numai, pentru ajutarea Ucrainei, dar si tehnica militara foarte importanta care va fi trimisa de catre cele mai puternice tari din lume special pentru a ajuta tara sa.