WhatsApp: Oficial, Decizia RADICALA, Aplicatia BLOCATA pe Aceste Telefoane

WhatsApp Oficial Decizia RADICALA Aplicatia BLOCATA Telefoane

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, le transmite tuturor utilizatorilor sai un mesaj foarte important, iar asta pentru ca anunta blocarea aplicatiei pe anumite modele de telefoane mobile. Vorbim despre o masura pe care cei de la WhatsApp o iau in mod constant pentru cei care-i folosesc aplicatia peste tot in lume, ea fiind necesara pentru a oferi functii noi si compatibilitate ridicata cu diverse platforme.

WhatsApp a anuntat in mod oficial faptul ca va renunta la a mai oferi aplicatia sa pe telefoanele iPhone care ruleaza sistemele de operare iOS 10, sau iOS 11, inclusiv iPhone 5 si iPhone 5C, totul in cursul urmatoarelor luni de zile. 24 octombrie ar fi ziua incepand cu care WhatsApp va fi blocata pe aceste sisteme de operare, dar si pe aceste telefoane, deci daca folositi vreunul dintre ele, ar trebui sa va ganditi foarte serios la un upgrade.

WhatsApp: Oficial, Decizia RADICALA, Aplicatia BLOCATA pe Aceste Telefoane

WhatsApp Oficial Decizia RADICALA Aplicatia BLOCATA Telefoane iphone

WhatsApp obisnuieste sa actioneze in acest mod in fiecare an, blocand accesul modelelor vechi de telefoane, dar si a sistemelor de operare vechi pentru utilizatorii care inca nu au facut trecerea la ceva mai noi, din pacate pentru ei. Daca nu ati instalat inca macar iOS 12 pe al vostru iPhone, atunci ar fi cazul sa o faceti pana in 24 octombrie 2022 pentru a putea continua sa folositi WhatsApp, altfel veti avea restrictionat automat accesul la aplicatie, indiferent ce versiune folositi.

WhatsApp va bloca deasemenea accesul la aplciatie si pentru iPhone 5 si iPhone 5C, iar data de 24 octombrie aleasa pentru a face aceasta blocare este cu siguranta legata si de lansarea unor noi modele ale iPhone in toamna acestui an. Practic, oricine va dori sa continue sa foloseasca aplicatia WhatsApp, va avea ocazia de a o face pentru ca platforma asteapta ca Apple sa lanseze si noi modele ale iPhone inainte de a bloca accesul celor vechi.

WhatsApp va anunta si in acea perioada aceasta modificare importanta, astfel ca lumea va sti din timp la ce sa se astepte, mai ales ca schimbarea este una extrem de importanta pentru milioane de oameni din toata lumea.