WhatsApp: Notificarea OFICIALA Transmisa pentru MILIARDE de Oameni Acum

WhatsApp Notificarea OFICIALA Transmisa MILIARDE Oameni Acum

WhatsApp, platforma de mesagerie cu cel mai mare numar de utilizatori activi in intreaga lume in momentul de fata, ii notifica pe miliardele de oameni care-i folosesc aplicatia in legatura cu faptul ca securitatea comunicarilor lor este extrem de importanta. Vorbim despre o importanta ridicata a criptarii mesajelor transmise intre oameni atat pentru WhatsApp, cat si pentru utilizatorii obisnuiti, iar incepand cu o noua actualizare pentru aplicatie, totul va deveni mai evident.

WhatsApp a decis sa integreze in interfata pentru conversatii din cadrul aplicatiei o noua notificare speciala prin intermediul careia ne va spune cat de important este sistemul de criptare integrala a mesajelor care sunt trimise, sau primite, de catre noi. WhatsApp specifica in mod clar faptul ca mesajele, pozele, clipurile video, actualizarile statusurilor, partajarile locatiilor, mesajele vocale, si orice fel de informatii transmitem prin aplicatie, vor fi protejate.

WhatsApp: Notificarea OFICIALA Transmisa pentru MILIARDE de Oameni Acum

WhatsApp Notificarea OFICIALA Transmisa MILIARDE Oameni Acum securitate transmiteri

WhatsApp si-a facut o misiune din a spune lumii intregi faptul ca aplicatia sa ofera securitate ridicata pentru mesajele pe care le transmitem intre noi, iar pentru foarte multa lume acest lucru este extraordinar de important, in final. Desigur ca vorbim despre un sistem de criptare care nu a fost usor de realizat de catre cei de la WhatsApp, care nu este ieftin de sustinut, dar chiar si asa, compania insista sa-l ofere pentru utilizatorii sai.

WhatsApp a pornit inclusiv o campanie speciala de informare in SUA in legatura cu aceasta problema a criptarii mesajelor, pozelor, clipurilor video, transmise intre oameni, asa ca per total vorbim doar despre vesti extrem de bune pentru noi toti. Cei de la WhatsApp spun ca ne protejeaza toate comunicarile de oricine este dornic sa le intercepteze, iar asta pana la urma este o veste excelenta pentru a ne tine datele in deplina siguranta.

WhatsApp nu e singura platforma de mesagerie care ofera protectie de acest gen pentru noi, asa ca e bine sa stiti ca inclusiv de la alte platforme similare sunt oferite beneficii de acest gen in momentul de fata pentru toata lumea.