DIGI RCS & RDS: Informarea OFICIALA foarte Importanta pentru Romania

DIGI RCS & RDS Informarea OFICIALA Importanta Romania

DIGI RCS & RDS este cea mai mare companie de telecomunicatii romaneasca, cu servicii care acopera milioane de romani din diverse regiuni ale tarii, iar o informare oficiala venita chiar de la autoritati ne arata amploarea acoperirii lor. DIGI RCS & RDS are un numar substantial de clienti care ii folosesc serviciile de internet fix, televiziune, sau telefonie fixa si mobila, fiind chiar lider detasat pe anumite segmente de piata, iar asta chiar de ani buni de zile deja.

DIGI RCS & RDS este, conform ANCOM, lider detasat pe piata de televiziune fixa din Romania, acolo unde are o cota de 63% acumulata in ultimii ani, de aproape trei ori mai mare decat cea a urmatorului competitor. Orange se plaseaza pe pozitia a doua in Romania ca si cota de piata pentru serviciile de televiziune, avand 23% din aceasta piata, in timp ce restul furnizorilor din tara noastra insumeaza restul de 14%, foarte putin in comparatie cu ceea ce are DIGI RCS & RDS la nivel national.

DIGI RCS & RDS: Informarea OFICIALA foarte Importanta pentru Romania

DIGI RCS & RDS nu este lider detasat doar pe piata de servicii de televiziune, iar asta pentru ca si pe piata serviciilor de internet fix se intampla acelasi lucru, acolo cota de piata fiind de 65%. Pe aceasta piata, multumita achizitiei diviziei fixe a Telekom, cei de la Orange au acum 19% din piata, iar restul companiilor insumeaza 16%, deci DIGI RCS & RDS are o pozitie extrem de puternica pe doua dintre cele mai importante piete din Romania in aceasta perioada.

DIGI RCS & RDS continua sa isi extinda baza de clienti pentru toate serviciile pe care le ofera, iar asta in conditiile in care are deja un numar extrem de mare de romani care-i folosesc serviciile. Vestile sunt extrem de bune pentru toti romanii care vor sa se bucure de servicii bune la preturi si mai bune, cei de la DIGI RCS & RDS fiind recunoscuti pentru faptul ca au servicii de internet si televiziune de foarte buna calitate, in contrast cu ceea ce se intampla pe internet.

DIGI RCS & RDS are unele dintre cele mai bune oferte pentru clientii din toata Romania in aceasta perioada, si e bine sa profitam de ele cat inca mai sunt disponibile, inainte de a regreta ca nu am facut acest lucru deja.