WhatsApp: Notificarea OFICIALA, ce a Lansat pentru MILIOANE de Oameni

WhatsApp Notificarea OFICIALA Lansat MILIOANE Oameni

WhatsApp, de departe cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, a luat o decizie de importanta majora pentru milioane de oameni, iar asta pentru ca a decis sa faca ceva la care putini se asteptau. Mai exact, in India WhatsApp a decis sa implementeze o functionalitate care le permite oamenilor sa acceseze direct din aplicatie anumite documente oficiale care in mod normal sunt disponibile doar in format fizic, sau prin aplicatii speciale ale guvernului.

WhatsApp a colaborat cu guvernul indian pentru a implementa aceasta functionalitate pentru toti oamenii din intreaga tara, initiativa fiind prezentata sub denumirea Digilocker in aceasta tara. Prin intermediul aplicatiei WhatsApp, indienii isi pot vedea numarul de identificare fiscala, informatii despre asigurarile pe care le au, carnetul de conducere, si nu doar atat, toate puntand fi descarcate in aplicatie si aratate oricui este nevoie, in doar cateva secunde.

WhatsApp: Notificarea OFICIALA, ce a Lansat pentru MILIOANE de Oameni

WhatsApp a lucrat cu guvernul indian sa ofere aceasta functionalitate ca o masura care, cel mai probabil, ar putea fi implementata inclusiv in alte tari de pe glob in viitorul nu foarte indepartat. Ideea in sine este una extrem de interesanta, iar asta pentru ca WhatsApp este foarte folosita in intreaga lume, sute de milioane de oameni utilizand-o in India, deci accesul rapid la documente oficiale era doar un pas normal pe care sa-l faca platforma de mesagerie.

WhatsApp inca nu a anuntat vreo intentie de a lansa un sistem de acest gen si in alte tari de pe glob, insa avand in vedere ca o face in India, ne putem astepta ca orice sa se intample inclusiv in alte tari. Desigur ca e nevoie de aportul guvernelor pentru ca totul sa fie realizat, iar acest lucru necesita foarte mult timp pentru ca lucrurile sa fie duse al indeplinire, sanse mai mari existand ca sistemul de transferuri de bani sa fie implementat in Europa, si nu numai, mai curand.

WhatsApp mai are si foarte multe alte schimbari importante pregatite pentru noi toti in aceasta perioada, asa ca nu ramane decat sa vedem in ce masura ne vom putea bucura de schimbari importante.