Cererea Imperativa a lui Volodimir Zelenski pentru Lumea Occidentala

Cererea Imperativa Volodimir Zelenski Lumea Occidentala

Volodimir Zelensky atentioneaza intreaga lume ca prelungirea razboiului din Ucraina va aduce costuri foarte mari pentru intreaga lume, nu doar pentru tara sa, astfel ca face o noua cerere pentru ca armata tarii sale sa primeasca tehnica militara puternica pentru a ataca in forta armata rusa acum.

Volodimir Zelensky cere sisteme de artilerie cu rachete sau obuziere, tancuri, sisteme de atac anti-nava, plus alte tipuri de arme care pot fi folosite pentru a distruge cat mai multe dintre vehiculele militare, navele, avioanele, elicopterele, dronele, etc, ale armatei ruse si a forta Rusia sa inceteze invazia.

„Sunt recunoscător tuturor partenerilor Ucrainei care mă ajută.Dar subliniez din nou și din nou: cu cât acest război durează mai mult, cu atât mai mare va fi prețul protejării libertății nu numai pentru Ucraina, ci și pentru întreaga lume liberă.

Prin urmare, furnizarea de arme grele către Ucraina – mai multe lansatoare de rachete, tancuri, antinave și alte arme – este cea mai bună investiție în menținerea stabilității în lume și prevenirea multor crize severe pe care Rusia încă le planifică sau le-a provocat.”