Vodafone: Decizia IMPORTANTA despre care sunt Notificati Clientii Romani

Vodafone Decizia IMPORTANTA Notificati Clientii Romani

Vodafone a anuntat o decizie extrem de importanta pentru clientii sai din Romania, iar asta pentru ca vorbim despre o masura care se aplica de acum pentru milioane de oameni care-i folosesc serviciile in tara noastra in aceasta perioada. Mai exact, pentru clientii care au nevoie sa discute cu persoane din Republica Moldova, cei de la Vodafone au decis sa includa in optiunile cartelelor prepay inclusiv minute care pot fi folosite pentru a suna in aceasta tara.

Vodafone spune ca optiunea de 6 euro pentru cartelele sale include si optiunea de a vorbi in Republica Moldova cu cele 2.000 de minute natioanale care sunt incluse in promotie, astfel ca putem suna pe oricine de acolo daca avem nevoie sa facem acest lucru. Ideea celor de la Vodafone este una extrem de buna, iar asta pentru ca in Romania exista multe persoane care au nevoie sa sune in Republica Moldova, asa ca merita sa aveti in vedere aceasta promotie.

Vodafone: Decizia IMPORTANTA despre care sunt Notificati Clientii Romani

Vodafone a avut pana acum tarife mult mai mari pentru apelurile telefonice, sau chiar SMS-urile, care aveau drept destinatie finala Republica Moldova, insa iata ca lucrurile se schimba in bine, cel mai probabil din cauza razboiului din Ucraina. Vodafone a fost una dintre companiile care le-a oferit clientilor din Romania posibilitatea de a suna, si de a fi sunati gratuit, in/din Republica Moldova, beneficii existand inclusiv pe partea de roaming.

Vodafone surprinde acum cu aceasta decizie care are legatura cu Republica Moldova, chiar daca ea trebuia sa vina de mai multa vreme, avand in vedere legaturile foarte stranse dintre Romania si tara noastra vecina. E bine totusi ca schimbarile acestea se fac, chiar daca este mai tarziu decat se asteptau multi oameni, important fiind totusi ca ele ne sunt oferite, pentru ca era nevoie de asa ceva pentru oamenii care trebuie sa discute cu persoane de acolo.

Vodafone a anuntat in mod oficial aceasta decizie in cursul zilelor trecute, deci ea se aplica acum pentru oricine vrea sa sune, sau sa fie sunat, de acolo, asa ca nu trebuie decat sa aveti activa optiunea de 6 euro pentru cartela voastra de telefonie mobila.