DACIA Duster 3: Decizia COLOSALA privind Dacia cu Impact Major pentru Noul SUV

DACIA Duster 3 Decizia COLOSALA Dacia Impact Major Noul SUV

DACIA Duster 3 este noul SUV pe care DACIA vrea sa il lanseze in viitorul foarte apropiat pentru clienti din intreaga lume, iar asta in conditiile in care vorbim despre o revolutie majora care ar urma sa fie produsa in segmentul de masini romanesti. Desi lansarea DACIA Duster 3 este asteptata cu extrem de mare interes de catre foarte multa lume, cele mai recente vesti cu privire la viitorul DACIA arunca o umbra serioasa asupra noii masini si a viitorului sau in cadrul grupului.

DACIA Duster 3 ar putea avea procesul de productie substantial modificat de catre cei de la DACIA daca tot ceea ce se aude acum in legatura cu vanzarea cel putin a unei parti din uzina de la Mioveni se va dovedi a fi adevarat. Exista numeroase zvonuri care indica faptul ca Renault ar dori sa vanda DACIA cu totul, sau doar o parte din aceasta, pentru a finanta productia de masini electrice, iar dezvoltarea si fabricarea DACIA Duster 3 ar putea avea substantial de suferit.

DACIA Duster 3: Decizia COLOSALA privind Dacia cu Impact Major pentru Noul SUV

DACIA Duster 3 ar trebui totusi sa fie lansata de catre DACIA in 2024, dupa o prezentare in 2023, daca nimic nu se va schimba in ceea ce priveste proprietarul companiei, dar nimic nu e clar inca. Cei de la Renault ar putea aduce doar un partener cu care sa exploateze uzina de la Mioveni, insa daca acest va cumpara o parte din pachetul de actiuni, ar putea decide ce se intampla acolo, inclusiv in ceea ce priveste fabricarea DACIA Duster 3, sau a altor modele.

DACIA Duster 3 este asteptata ca un SUV care sa schimbe intr-o foarte mare masura perceptia oamenilor vis-a-vis de SUV-urile care sunt produse de catre DACIA, insa succeusl sau depinde foarte mult de dezvoltarea actuala. Avand in vedere incertitudinile cu privire la viitorul uzinei de la Mioveni, nu e exclus ca si lansarea DACIA Duster 3 sa fie modificata in vreun fel, sau altul, dar si specificatiile masinii sa aiba de suferit, in functie de ceea ce isi doreste Renault.

DACIA Duster 3 nu va fi disponibila intr-o versiune electrica, daca este sa ne ghidam dupa cele mai recente informatii de la Renault, dar ar trebui sa vedem o versiune hibrida lansata de companie.