Boris Johnson: Anuntul Despre Vladimir Putin care a Uimit Lumea

Boris Johnson Anuntul Despre Vladimir Putin Uimit Lumea

Razboiul din Ucraina continua, iar liderii lumii sunt deasemenea hotarati sa ofere ajutor tarii noastre vecine, insa unii dintre ei fac afirmatii care sunt destul de greu de conceput, iar asta deoarece premierul Marii Britanii, Boris Johnson, l-a comparat pe Vladimir Putin cu un crocodil, care desigur ca trebuie oprit.

Boris Johnson a afirmat ca Ucraina trebuie sa primeasca tehnica militara de artilerie care sa ii permita sa loveasca tinte la mare distanta, asa cum cere Volodimir Zelenski de ceva vreme, iar acum vedem o prima cerere de la unul dintre statele care a oferit extrem de mult ajutor Ucrainei in ultimele luni.

Johnson cere lumii sa-l opreasca pe “crocodilul” Vladimir Putin care a “muscat” Ucraina “de un picior” si refuza sa ii dea drumul, al afirmand deasemenea ca intre ucrainieni si rusi nu ar trebui sa existe negocieri pana in momentul in care Rusia isi retrage complet trupele de pe teritoriul tarii sale vecine.

“Cum poți să te descurci cu un crocodil când se află în mijlocul să-ți mănânce piciorul stâng? Tipul nu este de încredere. Mi-e teamă că Putin, cu un mare preț pentru el însuși și pentru armata rusă, continuă să mănânce, să macine în Donbas, să facă în continuare progrese treptate, încet, dar mă tem că progrese palpabile. Este absolut vital să continuăm să sprijinim militar ucrainenii.”