DIGI Romania: Informarea Oficiala IMPORTANTA pentru Clientii din Romania

DIGI Romania Informarea Oficiala IMPORTANTA Clientii Romania

DIGI RCS & RDS a facut anuntul cel mare pentru clientii romani din toata tara, dar si pentru cei care nu ii sunt clienti, iar asta deoarece dezvaluie in mod oficial faptul ca toti cei care au acum, sau vor avea, activata extraoptiunea 4K la abonamentele de televiziune vor putea vedea live finala Champions League. Cei de la DIGI RCS & RDS au transmis in fiecare an in direct finala UEFA Champions League dintre Liverpool si Real Madrid pentru clientii din toata Romania, iar acum nu va exista ceva diferit pentru noi.

DIGI RCS & RDS spune ca postul sau de televiziune numit DIGI 4K este cel care va transmite in format 4K meciul de fotbal de o importanta foarte mare pentru lumea fotbalului, deci il veti putea vedea la cea mai buna rezolutie atunci. Cei de la DIGI RCS & RDS spun ca finala UEFA Champions League dintre Liverpool si Real Madrid este programata pentru a avea loc in data de 28 mai la ora 22:00, insa desigur ca inainte de meci va exista si o emisiune speciala in care se va discuta despre el.

DIGI Romania: Informarea Oficiala IMPORTANTA pentru Clientii din Romania

DIGI Romania Informarea Oficiala IMPORTANTA Clientii Romania liverpool real madrid

DIGI RCS & RDS le spune tuturor clientilor din Romania ca daca aleg sa-si activeze extraoptiunea 4K pentru abonamentele de televiziune, primesc o luna gratuit, dar la un pret de 5 LEI pe luna, costul oricum este unul modic pentru noi. DIGI RCS & RDS ofera de ceva vreme posibilitatea de a vedea competitii sportive de acest gen in format 4K multumita canalelor de televiziune care transmit in acest mod, asa ca tot ceea ce vedem nu e vreo surpriza.

DIGI RCS & RDS spune totusi ca vizualizarea canalelor de televiziune care transmit in format 4K este posibila doar daca avem un televizor 4K compatibil, iar informatii despre acest lucru sunt disponibile chiar pe website-ul companiei. Mai mult decat atat, trebuie sa stiti si faptul ca DIGI RCS & RDS ne obliga sa semnam un contract cu o perioada de valabilitate de 2 ani de zile pentru a putea beneficia de aceasta promotie speciala pentru extraoptiunea 4K.

DIGI RCS & RDS are si alte extraoptiuni pentru serviciul de televiziune pe care-l ofera pentru clientii din toata Romania, asa ca puteti gasi pe website-ul sau toate informatiile relevante cu privire la ceea ce este oferit pentru noi chiar acum.