WhatsApp: Noi Schimbari SECRETE Facute pentru iPhone si Android Acum

WhatsApp Noi Schimbari SECRETE Facute iPhone Android Acum

WhatsApp continua seria schimbarilor foarte importante pentru iPhone si Android, totul fiind, desigur, facut in secret pentru toata lumea, insa multumita acestor decizii, platforma de mesagerie ne va oferi ceva ce asteptam de multa vreme. Mai exact, cei de la WhatsApp lucreaza in momentul de fata la o schimbare foarte importanta in baza carei urmeaza sa putem folosi acelasi cont nu doar pe doua telefoane, sau un telefon si o tableta, ci pe trei dispozitive mobile simultan.

WhatsApp a lansat anul trecut o noua functionalitate speciala pentru utilizatorii iPhone si Android, iar in baza ei oricine poate sa isi conecteze contul la un telefon suplimentar, o tableta, un PC, sau pe web, totul foarte simplu si usor. WhatsApp a limitat totusi interconectarea la un singur alt dispozitiv mobil separat de cel pe care am facut initial contul, si l-am activat, iar asta se va schimba in viitorul nu foarte indepartat, din fericire.

WhatsApp: Noi Schimbari SECRETE Facute pentru iPhone si Android Acum

WhatsApp vrea sa ne permita sa conectam conturile pe un al doilea dispozitiv mobil dupa ce va lansa o alta actualizare pentru aplicatia sa de mesagerie, si platforma in sine, insa deocamdata nu este foarte clar cand ar trebui sa se intample acest lucru. Planurile celor de la WhatsApp nu sunt cunoscute in momentul de fata, asa ca avem doar o lunga perioada de asteptare in fata, dar chiar si asa, vorbim despre o decizie foarte interesanta a companiei americane.

WhatsApp ar ajunge practic din urma alte platforme de mesagerie care ofera de ceva vreme aceasta functionalitate pentru iPhone si Android, deci nu am vorbi despre nimic special, ci doar desrpre o extindere a beneficiilor de care se bucura oamenii. Totul este dezvoltat in secret de catre cei de la WhatsApp pentru ca deocamdata functionalitatea nu este 100% pregatita sa fie oferita, iar pana cand se va intampla asta, totul va ramane ascuns.

WhatsApp mai are si alte schimbari majore pregatite pentru oamenii cu iPhone si Android din toata lumea, iar asta pentru ca e nevoie de modificari constante facute pentru platforma de mesagerie pe care compania americana o are acum.