LIDL Romania: Nou Mesaj Oficial, ce da GRATUIT pentru Oricare dintre Romani

LIDL Romania Nou Mesaj Oficial GRATUIT Oricare Romani

LIDL Romania ii surprinde pe clientii din toata Romania in momentul de fata cu un nou mesaj oficial prin care ne dezvaluie ce anume ne ofera gratuit, si putem profita fara probleme de surprizele speciale anuntate. Cei de la LIDL Romania au decis sa le ofere romanilor din toata tara posibilitatea de a se bucura de o serie de premii care sunt oferite gratuit pentru oricare dintre clientii din toata tara, daca sunt suficient de norocosi in momentul de fata.

LIDL Romania afirma ca le ofera oricaror romani din toata tara posibilitatea de a castiga o masina MINI Cooper Cabrio, 10 boxe portabile Sony, dar si 10 frigidere Retro rosii, precum cele din imaginea de mai jos. Vorbim despre o serie de premii extrem de interesante pe care cei de la LIDL Romania au decis sa le ofere pentru romanii din intreaga tara, valoarea acestora fiind una suficient de mare incat oricine sa se gandeasca sa participe la aceasta promotie.

LIDL Romania: Nou Mesaj Oficial, ce da GRATUIT pentru Oricare dintre Romani

LIDL Romania le cere clientilor din Romania doar sa mearga in oricare dintre magazinele sale din tara, sa cumpere produse de minim 70 de LEI, dar neaparat si o inghetata Gelatelli, sau Bon Gelati. Dupa ce faceti acest lucru, puteti doar sa va inscrieti direct in website-ul celor de la LIDL Romania pentru a fi printre cei care au sansa de a castiga oricare dintre aceste premii, si puteti vedea ca nu sunt tocmai putine, deci merita sa participati la aceasta promotie.

LIDL Romania are aceasta promotie valabila in toate magazinele din tara noastra in aceasta perioada, ceva ce desigur ca este o veste excelenta, pentru ca oricare dintre romanii dornici sa participe, o poate face. LIDL Romania a gandit totul intr-un asemenea mod incat e usor de participat, deci in final vestile sunt excelente pentru toata lumea care ar vrea sa castige o masina, sau oricare dintre celelalte premii care sunt disponibile in cadrul promotiei acum.

LIDL Romania mai desfasoara si alte promotii speciale in Romania pentru o perioada limitata de timp, asa ca uitati-va cu foarte mare atentie la toate promotiile existente pentru noi acum.