Volodimir Zelenski: Putin Nu isi Intelege Propriul Razboi din Ucraina

Volodimir Zelenski Putin Nu Intelege Propriul Razboi Ucraina

Volodimir Zelenski a facut o afirmatie mai mult decat controversata, iar asta pentru ca a afirmat in cadrul unei vizite in Harkov ca Vladimir Putin nu-si intelege propriul razboi din Ucraina, iar asta dupa ce fortele sale armate au reusit sa faca fata armatei ruse pana in momentul de fata, dar cu pierderi insemnate.

Volodimir Zelenski incearca sa le ofere trupelor sale curajul necesar pentru a continua sa lupte in aceasta perioada in care armata rusa este aproape de a cuceri tot Donbas-ul, lansand atacuri foarte puternice care nu pareau posibile cu doar cateva saptamani in urma, asa ca ramane de vazut ce se va intampla in saptamanile urmatoare.

“Nu pot să văd dorința lor și nici nu pot vedea vreo realitate în ceea ce vorbim. Putin trebuie să fie împins în realitatea de astăzi – nefiind în această bulă, această realitate alternativă a lui pe care o construiește de destul de mult timp.

Liderul de la Kremlin nu înțelege pe deplin ce se întâmplă, războiul nu se va încheia până când Putin nu va vedea adevărul și nu va ieși din lumea sa de propagandă. Poate atunci va înțelege că ar trebui să începem să vorbim și să punem capăt acestui război pe care l-a lansat.”