WhatsApp va face o Schimbare ISTORICA pentru Aplicatia iPhone, Android

WhatsApp Schimbare ISTORICA Aplicatia iPhone Android

WhatsApp se pregateste sa lanseze o noua si extrem de importanta schimbare pentru aplicatia dedicata iPhone si Android, una care ar putea fi numita istorica din multe puncte de vedere, iar asta pentru ca vom putea edita mesajele trimise catre alte persoane. Da, ati citit bine, WhatsApp urmeaza sa ne ofere posibilitatea de a edita mesajele pe care le trimitem catre alte persoane, dar deocamdata nu exista foarte multe detalii despre asta.

WhatsApp lucreaza la aceasta schimbare majora prin versiunile beta ale aplicatiei pentru Android, dar desigur ca ea va ajunge inclusiv in telefoanele iPhone, iar momentan exista doar optiunea de a edita mesajul care a fost trimis catre cineva. Separat de asta, nu exista informatii cu privire la perioada in care vom putea edita mesajele, vreun posibil istoric al editarilor facute de catre utilizatori, deci nu stim absolut nimic in legatura cu asta.

WhatsApp va permite in sfarsit editarea mesajelor trimise

WhatsApp Schimbare ISTORICA Aplicatia iPhone Android editare mesaje
Noua optiune de editare a mesajelor din WhatsApp. FOTO: WAbetainfo.

Cert este totusi ca vom avea posibilitatea de a edita eventuale mesaje gresite trimise catre alte persoane, fara a fi nevoie sa le stergem complet, asa cum se intampla in momentul de fata cu mesajele pe care le trimitem. Daca acum gresim ceva intr-un mesaj, trebuie sa il stergem complet, sa il rescriem, si sa il retrimitem catre persoana care l-a primit, dar lucrurile se vor schimba foarte mult in bine pentru noi toti in curand.

Foarte multe alte platforme de mesagerie au implementate functii care ne permit sa editam mesajele pe care le scriem, desigur intr-o perioada limitata de timp dupa trimitere, dar chiar si asa, exista aceasta optiune importanta. E foarte posibil ca WhatsApp sa ne permita sa editam mesajele doar la cateva minute, sau zeci de minute dupa trimitere, dar chiar si asa, vorbim despre o schimbare extrem de importanta, ceruta de ani, si ani, de zile de oameni.

WhatsApp testeaza aceasta functie in versiunile beta ale aplicatiilor pana cand ea va fi 100% pregatita pentru a ne fi oferita in mod oficial, iar cand totul va functiona cat se poate de bine pentru ea, va fi disponibila in mod public.