DACIA: Schimbarile IMPORTANTE Facute pentru Masinile Romanesti

DACIA Schimbarile IMPORTANTE Facute Masinile Romanesti

DACIA este cel mai mare producator roman de automobile, iar dupa cum prea bine stiti deja, modelele sale au foarte mare succes in Europa, si nu numai, totul multumita preturilor bune si a beneficiilor pe masura. Cei de la DACIA s-au numarat printre companiile care au avut probleme majore din cauza crizei semiconductorilor in anii 2020 si 2021, insa in 2022 lucrurile par sa se fi schimbat intr-o foarte mare masura pentru a favoriza cresterea productiei de automobile.

DACIA ar fi gasit furnizori suplimentari de semiconductori pentru masinile pe care le produce, acestea avand oricum un numar redus de chip-uri, dar chiar si asa, era nevoie de componente de acest gen pentru ele. DACIA a reusit sa gaseasca surse suplimentare de semiconductori pentru masinile sale in timp ce a aplicat deasemenea alte strategii de productie pentru a favoriza crearea de stocuri care sa iba in centru modelele care genereaza si vanzarile cele mai bune.

DACIA: Schimbarile IMPORTANTE Facute pentru Masinile Romanesti

DACIA a directionat majoritatea componentelor pe care le avea in stocuri catre modelele de masini care au avut vanzarile cele mai bune, in timp ce pentru restul a alocat stocuri mai mici de componente. In acest mod, DACIA a reusit sa mentina vanzarile modelelor populare la un nivel ridicat, creand stocuri pentru masinile care se bucurau de vanzarile cele mai bune, si lasand modelele mai putin populare cu mai putine stocuri disponibile pentru clienti.

DACIA nu este singura companie care a aplicat o strategie de acest gen, iar asta pentru ca si alti producatori auto s-au confruntat cu probleme majore din cauza lipsei semiconductorilor, iar fiecare a gasit solutii proprii. DACIA continua sa lupte cu rivalii sai de pe piata auto multumita acestor schimbari de strategie pe care le-a facut in Romania, iar totul multumita planurilor foarte bune pe care conducerile de la Renault, si din Romania, le-au gandit.

DACIA continua sa aiba cele mai populare masini vandute in Romania, dar si unele dintre cele mai populare vandute in Europa, iar acest lucru nu se va schimba prea curand, dupa cum prea bine stiti deja.