WhatsApp: Decizia Luata in SECRET, Schimbarea in iPhone, Android

WhatsApp Decizia Luata SECRET Schimbarea iPhone Android

WhatsApp face o noua schimbare foarte importanta pentru milioanele de telefoane iPhone si Android care sunt active in platforma sa in momentul de fata, iar asta pentru ca a decis intr-un final sa inceapa sa testeze implementarea optiunii de a trimite fisiere cu dimensiune maxima de 2 GB. A fost anuntata inca de acum ceva timp aceasta schimbare foarte importanta pe care WhatsApp o face pentru toata lumea, insa iata ca abia cum e si implementata.

WhatsApp a integrat deja in versiunile beta pentru iPhone si Android aceasta modificare majora pentru functionalitatea de trimitere a fisierelor, de care se bucura miliarde de oameni din intreaga lume de ceva vreme deja. Pana acum eram limitati la posibilitatea de a partaja doar fisiere care au o dimensiune maxima de 100 MB, insa iata ca lucrurile se schimba si ajungem la dimensiuni pana la 2 GB pentru transferul de fisiere intre conturile noastre.

WhatsApp: Decizia Luata in SECRET, Schimbarea in iPhone, Android

WhatsApp Decizia Luata SECRET Schimbarea iPhone Android fisiere mari

WhatsApp va afisa inclusiv un mesaj prin care ii informeaza pe utilizatori in legatura cu aceasta schimbare pe care o face pentru noi, asa ca in final vorbim despre vesti foarte bune care au menirea de a ne ajuta sa profitam din plin de aplicatia de mesagerie. Ideea este una cat se poate de interesanta, iar asta pentru WhatsApp este folosita de catre oameni pentru o varietate de lucruri, inclusiv transferul de fisiere de diverse dimensiuni.

WhatsApp incearca sa le ofere oamenilor o functionalitate cat se poate de variata pentru aplicatia de mesagerie, totul in ideea de a ne ajuta sa beneficiem de tot ceea ce ne poate oferi ea in telefoane, fara a mai recurge si la alte platforme. Aceasta functionalitate va fi limitata doar la tipurile de fisiere pe care platforma ne-a permis sa le trimitem si pana in momentul de fata, asa ca nu va ganditi ca va fi permisa trimiterea de noi tipuri de fisere.

WhatsApp testeaza aceasta schimbare majora pentru implementare undeva in perioada urmatoare, dar deocamdata nu se stie foarte clar cam cand va fi disponibil totul pentru noi, asa ca trebuie sa mai avem rabdare, din pacate.