DIGI RCS & RDS: Clientii Romani Rasfatati, ce Primesc GRATUIT de la Companie Acum

DIGI RCS & RDS Clientii Romani Rasfatati Primesc GRATUIT Companie Acum

DIGI RCS & RDS continua sa aiba grija de clientii din toata Romania in aceasta perioada, iar asta pentru ca a decis sa le ofere romanilor posibilitatea de a se bucura gratuit de ceva ce oricare dintre ei ar dori sa primasca in momentul de fata. Mai exact, vorbim despre doua promotii speciale pe care cei de la DIGI RCS & RDS le deruleaza in momentul de fata in toata Romania pentru toti clientii romani, sau cei care vor sa-i devina clienti.

DIGI RCS & RDS a decis sa le ofere romanilor posibilitatea de a se bucura de o luna de internet gratuit daca aleg sa-si activeze extraoptiunea 4K pentru abonamentele de televiziune, cu acces la doua canale care transmit in format 4K in momentul de fata. Vorbim despre DIGI 4K si Eurosport 4K pe care le putem vedea in format 4K in momentul de fata, asa ca oricin epoate sa profite de toate aceste beneficii chiar in momentul de fata.

DIGI RCS & RDS: Clientii Romani Rasfatati, ce Primesc GRATUIT de la Companie Acum

DIGI RCS & RDS are deasemenea nu una, ci doua, luni de gratuitate oferite pentru HBO Max in Romania, una dintre cele mai mari platforme de streaming video la cerere, care este disponibila pentru accesare inclusiv in tara noastra. Aici vorbim despre mai multe canale de televiziune pe care cei de la DIGI RCS & RDS ni le pune la dispozitie, daca suntem intr-adevar dornici, extraoptiunea oferind acces atat la canalele TV, cat si la platforma online.

DIGI RCS & RDS are aceste doua promotii speciale disponibile aucm pentru oricare dintre romanii care sunt intr-adevar dornici sa profite de promotii de acest gen, si puteti vedea ca nu sunt putine oferite de catre companie pentru oricare dintre noi. DIGI RCS & RDS mai are si alte gratuitati pentru clientii sai din toata tara, iar ele sunt listate direct pe website-ul companiei pentru oricine este dornic sa profite de ele chiar acum.

DIGI RCS & RDS va continua sa ofere promotii de acest gen pentru o perioada destul de lunga de timp, insa chiar si asa, e bine sa profitati de cele existente din timp pentru a nu regreta ca nu ati facut-o.