WhatsApp: Importanta Schimbare OFICIALA Lansata pentru iPhone si Android

WhatsApp Importanta Schimbare OFICIALA Lansata iPhone Android

WhatsApp a lansat in mod oficial o schimare foarte importanta pentru miliardele de utilizatori din intreaga lume care folosesc aplicatia de mesagerie, ea fiind disponibila in versiunea stabila a aplicatiei pentru iPhone si Android. Acum cateva saptamani cei de la WhatsApp anuntasera ca le vor oferi utilizatorilor din intreaga lume posibilitatea de a crea grupuri de conversatii in care pot adauga pana la 512 participanti, in loc de 256, iar asta e posibil de acum.

WhatsApp a lansat aceasta schimbare importanta fara a anunta in mod oficial ce face, astfel ca oricine instaleaza cea mai recenta versiune a aplicatiei pentru iPhone si Android poate sa faca oricand grupuri de conversatii cu minim 512 participanti. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca incepand de acum, de fiecare data cand cream un grup de conversatii, avem optiunea de a adauga acest numar maxim de persoane, daca dorim.

WhatsApp: Importanta Schimbare OFICIALA Lansata pentru iPhone si Android

WhatsApp Importanta Schimbare OFICIALA Lansata iPhone Android 512 participanti grupuri

WhatsApp face aceasta schimbare foarte importanta cu putin timp inainte de a lansa o noua schimbare majora pentru iPhone si Android, mai exact comunitatile care implica o combinare a mai multor grupuri intr-o asa numita comunitate. Extinderea numarului de persoane care pot face dintr-un grup de conversatii la 512 are mai mult ca sigur legatura cu aceasta schimbare majora numita Comunitati, iar platforma vrea sa ne ofere totul in viitorul apropiat.

WhatsApp a gandit intreaga modificare intr-un asemenea mod incat comunicarea dintre oameni sa fie substnatial imbunatatita multumita ei, dar desigur ca foarte multe depind de cat de rapid vor fi si comunitatile disponibile pentru noi. Aceasta noua schimbare majora este in proces de dezvoltare la compania americana inca din 2021, dar se pare ca deocamdata nu este 100% pregatita pentru a ne fi oferita in mod oficial.

WhatsApp mai are si multe alte schimbari extrem de interesante pregatite pentru noi, deci ramane doar sa vedem in ce masura ele vor fi oferite in mod oficial, sau nu, pentru toata lumea, cand vor fi pregatite de lansare.