LIDL Romania: Clientii Notificati, ce ne da GRATIS si Cum Putem Profita

LIDL Romania Clientii Notificati GRATIS Putem Profita

LIDL Romania a publicat o noua informare despre care ar trebui sa stie toti clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a dezvaluit o hotarare importanta in baza careia le ofera gratuit clientilor posibilitatea de a primi bilete pentru Electric Castle. Puteti vedea mai jos mesajul celor de la LIDL Romania vis-a-vis de promotia pe care o deruleaza in aceasta perioada in tara noastra, iar asta pentru ca Lidl Romania a pregatit peste 30 de invitatii la Electric Castle, plus diverse kituri de festival pe care le ofera tinerilor interesati de concerte.

LIDL Romania sustine de ani de zile concertele din cadrul festivalului Electric Castle, astfel ca anuntul de acum nu e chiar atat de surprinzator pentru cineva, dar vine totusi ca o veste excelenta pentru toti cei care vor sa profite de promotie. Puteti vedea mai jos si care sunt conditiile pentru a participa la aceasta promotie speciala pe care cei de la Lidl Romania o deruleaza in aceasta perioada in Romania, iar conditiile de participare sunt foarte simple.

LIDL Romania: Clientii Notificati, ce ne da GRATIS si Cum Putem Profita

LIDL Romania ne cere sa lasam un comentariu la postarea de mai jos in care sa ii spunem care este produsul companiei care este nelipsit la festivalul Electric Castle, deci trebuie sa alegem unul dintre produsele care sunt listate acolo. Separat de asta, compania ne cere deasemenea sa ne completam in mod corect datele de contact in cadrul unui formular care exista pe website-ul sau pentru a ne asigura de faptul ca suntem in mod corect inscrisi pentru participare.

LIDL Romania nu este singurul lant de supermarket-uri care deruleaza campanii de acest gen in Romania, si nu doar pentru Electric Castle, ci inclusiv pentru alte festivaluri care vor fi desfasurate in cursul acestei veri, sau chiar in toamna. Ideea din spatele promotiei este una foarte buna, ca de obicei, iar tot ca de obicei vor exista si foarte multe inscrieri de la oameni dornici sa participe si sa castige invitatiile care sunt oferite.

LIDL Romania desfasoara aceasta campanie doar pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, asa ca daca sunteti interesati sa participati la ea, ar trebui sa o faceti cat timp ea inca este activa in tara noastra acum.