DIGI Romania: Notificarea de Interes pentru MILIOANE de Clienti din Toata Tara

DIGI Romania Notificarea Interes MILIOANE Clienti Toata Tara

DIGI Romania transmite o notificare oficiala de interes pentru milioane de clienti din toata tara in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre o decizie care ar trebui sa fie in atentia oamenilor care urmaresc canalele de televiziune ale postului. Anuntul are in centru canalul de televiziune DIVA, cel pe care DIGI Romania il transmite de foarte multa vreme atat pentru clientii serviciilor de televiziune prin cablu, cat si prin intermediul platformei DIGI Online.

DIGI Romania le spune tuturor romanilor ca in cursul lunii iunie weekend-urile vor fi a filmelor romantice, iar cei care sunt dornici sa le urmareasca vor avea ocazia de a face acest lucru, indiferent daca o fac folosind un televizor, sau DIGI Online. DIGI Romania prezinta totul ca si cum ar fi un parteneriat pe care compania l-a incheiat cu cei de la DIVA pentru a transmite filmele de acest gen duminica incepand cu ora 16:00, deci puteti sa va bucurati de tot.

DIGI Romania: Notificarea de Interes pentru MILIOANE de Clienti din Toata Tara

DIGI Romania a promovat in diverse randuri filmele si serialele speciale care au fost oferite de catre diverse canale de televiziune, cel mai probabil in parteneriat cu grupul de telecomunicatii, decizia de acum fiind una care are in centru tot asta. Desigur ca sunt transmise inclusiv alte filme si seriale prin intermediul canalului de televiziune DIVA, un program fiind disponibil inclusiv pe website-ul canalului de televiziune pentru cei interesati.

DIGI Romania le permite atat clientilor care au abonamente de televiziune, cat si celor care nu au, posibilitatea de a urmari prin DIGI Online canalul DIVA, astfel ca vorbim despre o veste extrem de buna pentru cei care vor sa vada continutul. Chiar si clientii DIGI Mobil au posibilitatea de a urmari tot ceea ce este transmis prin DIGI Online, iar asta pentru ca e nevoie doar de un cont pe care il putem face direct prin intermediul website-ului companiei.

DIGI Romania are mai multe detalii despre acest parteneriat disponibile chiar pe website-ul sau, asa ca daca vreti mai multe detalii, ar trebui sa intrati acolo pentru a vedea tot ceea ce ne este transmis chiar acum.