BANCA Transilvania: Decizial IMPORTANTA Anuntata Oficial pentru Clientii Romani

BANCA Transilvania pauza

BANCA Transilvania a anuntat in mod oficial o decizie foarte importanta pentru clientii din intreaga Romanie in momentul de fata, una despre care ar trebui sa stie toti clientii, sai, iar asta pentru ca ea se aplica in toata tara chiar acum. BANCA Transilvania a decis ca agentiile sale din tara noastra sa fie inchise in cursul zilei de luni, 13 iunie, iar asta pentru ca vorbim despre o zi libera legala care este oferita angajatilor din toata Romania, deci era normal ca si banca sa ofere o zi libera.

BANCA Transilvania spune ca unitatile din centrele comerciale vor fi deschise intre orele 12:00 si 18:00 in cursul zilelor de 12 si 13 iunie, iar asta pentru ca ambele zile sunt unele de sarbatoare, deci era normal sa fie asa situatia. Mai multe banci din Romania, nu doar BANCA Transilvania, au luat decizii de acest gen pentru angajatii care lucreaza in cadrul lor, iar asta pentru ca vor sa le ofere posibilitatea de a se bucura de sarbatori in liniste.

BANCA Transilvania inchide unele agentii de Rusalii

BANCA Transilvania spune ca in aceste doua zile in care serviciile sale vor fi indisponibile, clientii vor putea totusi sa foloseasca bancomatele normale, sau multifunctionale, pentru o varietate de operatiuni care sunt disponibile la ele. Inclusiv serviciile online pe care BANCA Transilvania le ofera sunt disponibile pentru toti clientii din Romania in aceasta perioada, deci e bine sa stiti inclusiv acest lucru, daca aveti nevoie de ele in cursul urmatoarelor zile.

BANCA Transilvania continua sa le ofere clientilor acces la serviciile sale digitale in aceasta perioada pentru a se asigura de faptul ca ei beneficiaza totusi de un suport, chiar daca este limitat, si sa rezolve orice fel de probleme ar putea avea. In ambele zile puteti sa sunati inclusiv la serviciul de relatii cu clientii pentru a cere orice fel de ajutor ati avea nevoie, un lucru extrem de important in contextul in care pot oricand sa apara probleme cu serviciile.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce se intampla, astfel ca puteti sa intrati acolo pentru a vedea detaliile clare ale situatiei in legatura cu sarbatoarea de rusalii.