WhatsApp: Pe iPhone si Android Vine o Noua Schimbare SECRETA a Platformei

WhatsApp iPhone Android Vine Noua Schimbare SECRETA Platformei

WhatsApp face in continuare in secret schimbari importante despre care ar trebui sa stie utilizatorii iPhone si Android din intreaga lume, iar asta pentru ca vorbim despre noutati care vor veni ca beneficii importante. Mai exact, cei de la WhatsApp lucreaza de ceva vreme la o schimare in baza careia urmeaza sa putem filtra conversatiile noastre in functie de anumite mesaje, sau fisiere care au fost trimise, sau primite, in cadrul acestora oricand.

WhatsApp a implementat initial aceasta schimbare importanta in aplicatia pentru Windows cu ceva timp in urma, iar abia acum a decis sa o aduca in Android, ea urmand a ajunge inclusiv in iPhone, dar momentan exclusiv in cadrul versiunilor beta ale aplicatiilor. WhatsApp vrea sa extinda disponibilitatea inclusiv la versiunea publica la un moment dat, doar ca nu se stie exact cand, chiar daca functia in sine este una foarte importanta pentru milioane de oameni.

WhatsApp: Pe iPhone si Android Vine o Noua Schimbare SECRETA a Platformei

WhatsApp iPhone Android Vine Noua Schimbare SECRETA Platformei necitit

WhatsApp lanseaza aceasta functionalitate doar pentru conversatiile in care exista mesaje necitite, nu si pentru cele citite, existand o alta functionalitate oferita pentru acestea, deci e bine sa faceti aceasta distinctie foarte importanta pentru functionalitate. Cei de la WhatsApp au luat decizia intr-un moment in care oamenii asteapta de ceva vreme schimbari majore pentru aplicatia de mesagerie, insa aceasta face doar parte dintr-un set care vor fi disponibile in viitorul apropiat.

WhatsApp mai lucreaza si la alte schimbari majore atat pentru conversatii, cat si pentru alte functii ale aplicatiei de mesagerie, doar ca deocamdata nu se stie foarte clar cam cand urmeaza sa fie oferite toate, multe dintre ele fiind testate in versiunile beta ale aplicatiei. Cei de la WhatsApp testeaza foarte multe schimbari in cadrul versiunilor beta ale aplicatiilor pentru iPhone si Android inainte de a le lansata in mod oficial, si ele sunt oferite doar atunci cand sunt 100% pregatite pentru a fi oferite.

WhatsApp lucreaza in mod constant pentru a ne oferi cele mai bune functii pentru iPhone si Android, insa nu toate cele care sunt testate in versiune beta sunt in mod neaparat lansate si in mod public pentru toata lumea.