WhatsApp: Schimbarea Surpriza pe care o Asteptau Utilizatorii iPhone

WhatsApp Schimbarea Surpriza Asteptau Utilizatorii iPhone

WhatsApp implementeaza pentru telefoanele iPhone o schimbare foarte importanta pe care oamenii o cereau de foarte multa vreme, si care acum este posibila multumita modificarilor pe care Apple le-a facut in iOS 15. Multumita acestor modificari implementate in iOS 15, aplicatia va putea sa recunoasca apelurile primite si blocate de catre iPhone in momentul in care functia Do Not Disturb, Nu Deranjati, este activata de catre utilizatorul telefonului.

WhatsApp va afisa, dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos, un indicator special in dreptul unui apel telefonic primit cat timp aceasta setare era activata, astfel ca vom sti foarte clar daca apelul a venit in acel timp sau nu. Pana acum WhatsApp nu avea o asemenea functionalitate, asa ca orice fel de apeluri de acest gen primite de catre noi erau afisate doar ca ratate, dar trebuia sa ne gandim daca aveam functia de blocare activata, sau nu.

WhatsApp: Schimbarea Surpriza pe care o Asteptau Utilizatorii iPhone

WhatsApp Schimbarea Surpriza Asteptau Utilizatorii iPhone disturb

WhatsApp a evitat pentru o foarte lunga perioada de timp sa implementeze o asemenea functionalitate chiar daca ea este extrem de utila pentru foarte multa lume, inasa iata ca acum a luat decizia de a ne oferi intr-un final ce ne dorim. Aceasta functionalitate este disponibila pentru toate telefoanele iPhone care ruleaza iOS 15 in momentul de fata, astfel ca nu conteaza ce model aveti, atat timp cat puteti rula aplicatia, veti beneficia si de aceasta functionalitate.

WhatsApp implementeaza functii de acest gen pentru a le oferi utilizatorilor de telefoane o functionalitate cat mai variata cand vine vorba despre folosirea propriilor dispozitive, iar asta este o veste excelenta pentru noi toti. Desigur ca separat de aceasta functie vor fi disponibile inclusiv altele cel putin la fel de importante, iar asta pentru ca sunt in dezvoltare multe alte schimbari grozave despre care oricine ar trebui sa stie in momentul de fata.

WhatsApp va lansa in perioada urmatoare unele dintre schimbarile la care lucreaza, dar e nevoie de rabdare pentru ca taote sa fie pregatite in mod oficial pentru a ne oferite de catre compania americana chiar acum.