BANCA Transilvania: Mesajul IMPORTANT pentru Clienti, ce Pot face la Bacomate

BANCA Transilvania Mesajul IMPORTANT Clienti Pot face Bacomate

BANCA Transilvania le transmite clientilor din toata Romania un foarte important mesaj cu o informare despre care extrem de multi dintre ei nu stiau, iar asta pentru ca institutia financiara le ofera un serviciu special pentru unii dintre ei. Vorbim despre faptul ca toti clientii BANCA Transilvania care au aplicatia BT Pay, si un telefon compatibil, pot retrage bani de la bancomate folosindu-si doar telefoanele, fara a mai scoate cardurile din buzunare.

BANCA Transilvania a implementat de ceva vreme aceasta functionalitate speciala pentru toti clientii sai din Romania, iar asta pentru ca a dorit sa le ofere romanilor posibilitatea de a se bucura de cele mai noi tehnologii in domeniul bancar. Aplicatia BT Pay are o sectiune speciala prin intermediul careia oricare dintre clientii BANCA Transilvania din Romania pot merge la un bancomat al bancii, pot genera un cod special, si pot retrage bani fara carduri.

BANCA Transilvania: Mesajul IMPORTANT pentru Clienti, ce Pot face la Bacomate

BANCA Transilvania spune ca este in continuare nevoie de codul PIN al cardului pentru a retrage bani de la bancomate, iar asta pentru ca altfel nu se poate face autentificarea clientului in vederea oferirii banilor. Desigur ca din aplicatia BT Pay trebuie sa alegem cardul de pe care dorim sa retragem banii in momentul in care apropiem telefonul de bancomatul compatibil, insa intreaga procedura este foarte simplu si usor de realizat, in final.

BANCA Transilvania nu este singura banca la care exista servicii speciale de acest gen, insa este prima, daca nu gresesc, la care a fost implementat acest sistem foarte util pentur extrem de multe persoane in aceasta perioada. Eliminarea necesitatii de a mai folosi cardurile bancare pentru a retrage bani de la bancomate, si utilizarea exclusiva a telefoanelor, este ceva care simplifica viata multor oameni care nu mai sunt obligati sa ia cu ei cardurile oriunde.

BANCA Transilvania are mai multe detalii despre aceasta functionalitate direct in aplicatia BT Pay, dar si pe website-ul sau, asa ca daca sunteti interesati de detalii, puteti merge acolo pentru a le afla pe toate chiar in acest moment.