CEC Bank: AVERTISMENT Foarte Serios Transmis Clientilor, Pericolul pentru Romani

CEC Bank AVERTISMENT Serios Transmis Clientilor Pericolul Romani

CEC Bank a transmis un avertisment extrem de serios clientilor din toata Romania, iar asta pentru ca le aduce in atentie un pericol despre care ei ar trebui sa stie in momentul de fata deoarece pot fi toti vizati de ceea ce se intampla. Vorbim despre faptul ca CEC Bank incearca sa le aduca in atentie clientilor romani din toata tara marea problema a atacurilor cibernetice, in special cele de tip phishing, care din pacate sunt in plina desfasurare inclusiv in aceasta perioada in tara noastra.

CEC Bank ne spune mai jos ca nu trebuie sa ne incredem in email-urile malitioase care sunt trimise de catre diverse persoane necunoscute, iar asta deoarece ele sunt gandite in principal pentru a ne pacali sa ne oferim datele personale. Majoritatea email-urilor de acest gen sunt facute pentru a semana cu cele care sunt trimise de catre CEC Bank, sau alte banci din Romania, asa ca trebuie sa fim extrem de vigilenti din toate punctele de vedere.

CEC Bank: AVERTISMENT Foarte Serios Transmis Clientilor, Pericolul pentru Romani

CEC Bank spune ca nu trebuie sa ne incredem in mesajele de acest gen si sa ne cedam datele persoane, cele ale cardurilor, sau cele ale conturilor pe care le avem in sistemele de internet, sau mobile, banking ale bancilor din Romania. Odata cedate aceste informatii, exista o sansa foarte mare ca ele sa fie folosite de catre hackeri pentru a ne fura banii din conturi, dar din cauza masurilor de securitate implementate pentru ele, recuperarea banilor ar putea fi imposibila.

CEC Bank emite de ceva vreme avertizari de acest gen pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru pericolul atacurilor de tip phishing este real si vechi, iar din pacate destui romani au fost afectati de aceste metode de furt ale banilor. Toate avertismentele venite de la banci ii roaga pe romani sa fie foarte atenti cu felul in care au grija de banii lor, iar desigur ca toate cele de acum nu fac distinctie, asa ca e bine sa fim extrem de vigilenti la ceea ce se intampla.

CEC Bank are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la problemele actuale, asa ca e important sa ne uitam cu foarte mare atentie la intreaga situatie si sa incercam sa ne protejam cat mai bine impotriva celor care vor sa ne faca rau.