Telekom: Hotararea Anuntata, ce Ofera GRATUIT Clientilor din Romania

Telekom Hotararea Anuntata Ofera GRATUIT Clientilor Romania

Telekom a publicat un nou anunt care ii vizeaza pe toti clientii sai din toata Romania astazi, iar asta pentru ca a dezvaluit ce anume le ofera gratuit chiar acum, daca sunt dornici sa primeasca oricare dintre premiile care sunt disponibile. Vorbim despre o promotie care are in centru reincarcarile pe care le fac romanii care folosesc serviciile celor de la Telekom in momentul de fata, iar mai jos aveti mesajul complet publicat de operator.

Telekom le spune tuturor romanilor faptul ca in momentul de fata pot sa-si reincarce cartelele prepay ale telefoanelor si pot avea sansa de a castiga unul dintre telefoanele Xiaomi 12 Pro pe care operatorul le ofera. Vorbim despre o promotie dedicata exclusiv celor care isi reincarca telefoanele, deci nu vorbim si despre cei care au abonamente, pentru ca in aceasta situatie nu veti avea ocazia de a participa la promotie, desi sunt altele pe care grupul de telecomunicatii le are disponibile pentru clienti aceasta perioada.

Telekom da grat 6 telefoane Xiaomi 12 Pro Clientilor Romani

Telekom a pregatit 6 telefoanele Xiaomi 12 Pro pana in data de 21 iulie, deci aveti suficient timp la dispozitie pentru a face reincarcari si a incerca sa beneficiati de aceasta promotie speciala care este disponibila pentru noi toti acum. Reincarcarea poate fi facuta ori in magazinele Telekom, ori in celelalte magazine partenere ale grupului de telecomunicatii din toata Romania, asa ca nu trebuie sa va ganditi ca exista limitari din acest punct de vedere, pentru ca puteti sa profitati de tot ceea ce ofera operatorul, in cam orice fel de conditii.

Telekom a decis sa le ofere clientilor aceste telefoane in mod gratuit in aceasta perioada pentru ca vrea sa le ofere romanilor mai multe motive sa fie atenti la serviciile pe care le ofera, si sa aleaga optiunile pentru cartelele prepay. Pe website-ul celor de la Telekom exista mai multe informatii cu privire la ceea ce este oferit in momentul de fata din acest punct de vedere, asa ca daca sunteti cu adevarat interesati de tot, aveti ocazia de a intra acolo pentru a vedea detalii suplimentare fata de mesajul publicat mai sus.

Telekom, asa cum v-am spus, desfasoara aceasta campanie doar pana in data de 21 iulie, asa ca daca nu profitati pana atunci de tot, nu veti mai avea ocazia de a face acest lucru in viitor, si e bine sa stiti acest lucru.