BCR Romania: Informarea de URGENTA Transmisa pentru TOTI Clientii Azi

BCR Romania Informarea URGENTA Transmisa TOTI Clientii Azi

BCR Romania le-a transmis clientilor din toata tara o informare de urgenta care ar trebui sa fie cunoscuta de catre toti dintre ei, iar asta pentru ca in discutie este adus un pericol extrem de serios pe care niciunul dintre romani nu ar trebui sa il ignore. Vorbim, desigur, despre atacurile de tip phishing care sunt in plina desfasurare in momentul de fata, si fata de care nu sunt imuni nici clientii BCR Romania, unii fiind perfect constienti de asta.

BCR Romania le transmite clientilor din toata tara un set de informatii pe care ei le pot folosi pentru a se ghida in protejarea datelor personale, dar si a conturilor bancare, impotriva celor care vor sa le fure banii in momentul de fata. Vorbim despre recomandari care au mai fost facute in trecut de catre cei de la BCR, recomandari care sunt cunoscute multor oameni, si care ar trebui respectate pentru a ne tine datele si banii in siguranta.

BCR Romania: Informarea de URGENTA Transmisa pentru TOTI Clientii Azi

BCR Romania le spune in primul rand clientilor din tara ca in momentul in care primesc un email de la o sursa necunoscuta, ar trebui sa se uite cu foarte mare atentie la informatiile din el, si sa nu acceseze niciun fel de link care exista in acesta. Link-urile pot directiona clientii bancii BCR catre clone ale website-urilor oficiale, iar prin intermediul lor pot fi furate datele personale ale oamenilor extrem de usor, si desigur ca pot fi folosite impotriva lor.

BCR Romania spune deasemenea ca trebuie sa ne uitam cu mare atentie si la adresele de email folosite de catre cei care ne trimit asemenea tipuri de email-uri, iar daca ele nu sunt cele oficiale, cu numele de domeniu al bancii, ar trebui ignorate. Exprimarile deficitare din cadrul acestor email-uri ar trebui sa fie deasemenea un semn serios de ingrijorare, iar asta pentru ca banca se asigura de faptul ca trimite mesaje care sunt scrise in mod corect.

BCR Romania are pe website-ul sau mai multe informatii importante cu privire la modalitatile prin care ne putem proteja de atacurile de tip phishing, iar daca sunteti interesati de acest lucru, atunci ar trebui sa le cititi cu mare atentie.