LIDL Romania: Informarea Clientilor, ce Mai Ofera GRATUIT pentru Romani

LIDL Romania Informarea Clientilor Mai Ofera GRATUIT Romani

LIDL Romania are noi vesti extrem de bune pentru clientii din intreaga tara, iar asta pentru ca a decis sa le ofere gratuit ceva de care oricare dintre romani pot profita in momentul de fata, iar asta pentru o perioada limitata de timp. Dupa cum puteti vedea mai jos, cei de la LIDL Romania au decis sa le ofere romanilor posibilitatea de a castiga vouchere, dar si o placa de sare Electrolux, daca decid sa cumpere produse din oricare dintre magazinele sale.

LIDL Romania deruleaza aceasta campanie speciala pentru o perioada limitata de timp in Romania, deci e bine sa fiti pregatiti pentru a participa atat timp cat ea este disponibila, inainte sa dispara in totalitate. Vorbim despre o placa de sare Electrolux Himalaya, dar si 10 vouchere de cumparaturi in valoare de 100 de LEi fiecare pe care cei de la LIDL le ofera pentru romanii care sunt suficient de norocosi pentru a castiga la aceasta promotie.

LIDL Romania premiaza cumparaturile produselor bio

LIDL Romania le cere, ca de obicei, oamenilor sa cumpere produse in valoare de 70 de LEI din oricare dintre magazinele din tara, si sa se inscrie mai apoi in website-ul sau pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre premiile oferite. Vorbim despre destule premii foarte interesante pe care cei de la LIDL le pun la bataie pentru romani, asa ca trebuie doar sa ne orientam dupa ceea ce ne intereseaza pentru a si castiga produsul dorit.

LIDL Romania le permite oricaror clienti din toata tara sa participe la aceasta promotie speciala, deci nu trebuie decat sa mergeti in oricare dintre magazinele sale si sa achizitionati produsele pe care le doriti, apoi sa va inscrieti. Este foarte important sa va inscrieti folosind bonul cu care ati facut cumparaturile, iar asta pentru ca daca nu il mai aveti, inscrierea voastra, si eventualul castig, vor fi invalidate de catre compania romaneasca.

LIDL Romania are in desfasurare in momentul de fata mai multe promotii similare, asa ca nu trebuie decat sa va orientati dupa ceea ce va intereseaza, pentru ca exista destule premii foarte interesante pe care le puteti castiga acum.