WhatsApp: Noi Schimbari in SECRET in Grupurile de Conversatii

WhatsApp Noi Schimbari SECRET Grupurile Conversatii

WhatsApp pregateste in secret noi modificari pentru aplicatia de mesagerie folosita de catre miliarde de utilizatori cu telefoane iPhone si Android in intreaga lume, iar dupa cum puteti vedea si mai jos, vorbim despre o initiativa foarte interesanta pe care o are compania. Conform unei functii care a fost implementata in versiunile beta ale aplicatiei pentru iPhone si Android, administratorii grupurilor de conversatii vor avea noi optiuni pentru ele.

WhatsApp ne va oferi posibilitatea de a aproba manual persoanele care fac parte din grupurile de conversatii, daca ele au intrat acolo folosind un link care a fost publicat de catre cineva oriunde pe internet, masura fiind una buna pentru filtrarea conturilor. Ideea celor de la WhatsApp este de a le oferi oamenilor mai mult control asupra persoanelor care fac, sau nu, parte din grupurile de conversatii, ceva ce desigur ca ar fi trebuit sa existe de mult.

WhatsApp: Noi Schimbari in SECRET in Grupurile de Conversatii

WhatsApp Noi Schimbari SECRET Grupurile Conversatii admitere
FOTO: Wabetainfo.

WhatsApp a implementat in ultima perioada multe schimbari importante pentru felul in care sunt administrate grupurile de conversatii, iar compania continua sa faca modificari de acest gen pentru a ne oferi mai mult control asupra acestora. Puteti vedea in imaginea de mai sus ce fel de mesaj afiseaza aplicatia in momentul in care dorim sa controlam functionalitatea, insa va exista deasemenea o sectiune speciala in cadrul ei pentru control.

WhatsApp face aceasta modificare, impreuna cu altele care sunt gandite special pentru grupurile de conversatii, in ideea de a le oferi oamenilor mai mult control asupra a ceea ce se intampla in interiorul acestor “comunitati”. Ideea este de a mai elimina unele dintre problemele care exista in cadrul grupurilor de conversatii, ceva ce ar trebui sa aiba in vedere oricine in momentul de fata pentru o experienta cat mai buna.

WhatsApp va lansa aceasta schimbare majora abia in momentul in care ea va fi 100% pregatita pentru a fi oferita, asa ca nu e nevoie decat de rabdare pentru ca totul sa fie disponibil pentru noi, cat se poate de curand.