WhatsApp: Informarea OFICIALA, Intareste Securitatea, ce Putem Ascunde

WhatsApp Informarea OFICIALA Intareste Securitatea Putem Ascunde

WhatsApp a publicat o noua informare oficiala care ii vizeaza pe miliardele de utilizatori din toata lumea ai platformei de mesagerie, iar dupa cum puteti vedea si mai jos, vorbim despre ceva care poate ca ar trebui sa fie in atentia multora in aceasta perioada de timp. Avand in vedere numeroasele atacuri cibernetice care au loc in intreaga lume, cei de la WhatsApp le vorbesc oamenilor despre siguranta lor in cadrul platformei de mesagerie, dar si despre cum sunt protejati, si cum se pot proteja.

WhatsApp a adaugat in aceasta pagina inclusiv informatii despre o functionalitate noua implementata, una care ne permite sa ascundem poza de profil, informatiile despre noi, dar si despre ultima accesare a platformei, fata de persoane necunoscute. Practic, WhatsApp ne permite sa fim ceva mai invizibili in cadrul platformei sale de mesagerie multumita acestei noi functii pe care a implementat-o, astfel ca ne putem ascunde informatiile importante de cei care nu ar trebui sa aiba acces la ele in vreun moment.

WhatsApp: Informarea OFICIALA, Intareste Securitatea, ce Putem Ascunde

WhatsApp a actualizat in acea pagina de pe website-ul sau, in care ofera informatii de securitate, pe care oricine ar trebui sa le aiba in vedere daca este interesat sa ramana in siguranta in mediul online, fie ca o face atunci cand foloseste platforma de mesagerie, sau face altceva. WhatsApp stie foarte bine ca exista extrem de multe pericole in mediul online, unele dintre ele fiind direct legate de catre platforma de mesagerie, in special cand vine vorba despre furtul conturilor pe care oamenii le au in cadrul ei.

WhatsApp vrea sa aiba grija ca oamenii care-i folosesc platforma o fac in deplina siguranta in momentul de fata, iar asta pentru ca exista extrem de multe probleme in ceea ce priveste furtul conturilor, iar asta pentru ca extrem de multi oameni pot fi pacaliti usor. Din pacate, atacurile care au loc in toata aceasta perioada au lasat multa lume fara conturile din platforma de mesagerie, iar daca va uitati cu atentie la informatiile care sunt disponibile, acolo, atunci exista sanse mari sa nu aveti probleme de acest gen.

WhatsApp si-a intarit in ultimul an de zile masurile de securitate pe care le implementeaza pentru conturile utilizatorilor din intreaga lume, iar asta deoarece este nevoie de masuri de acest gen in fata numeroaselor atacuri cibernetice care au impanzit intregul internet de ceva vreme.