BAC 2022: Subiectele la Matematica si Istorie pentru Elevii Romani

BAC 2022 Subiectele Matematica Istorie Elevii Romani

BAC 2022 continua astazi cu probele la matematica si istorie pentru peste 100.000 de elevi romani din toata tara, iar ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, a promis inca din saptamanile trecute ca nu vor fi cerinte exagerate. Asta inseamna ca oricare dintre elevii care sustin astazi probele la BAC 2022 pentru matematica si istorie ar trebui sa aiba parte de posibilitatea de a rezolva oricare dintre cerintele care le sunt puse in fata de catre teste.

BAC 2022 a avut ieri proba la limba si literatura romana, cu foarte multi elevi surprinsi de ceea ce au primit de la ministerul Educatiei, unii plangandu-se de faptul ca au avut parte de cerinte prea grele pentru ceea ce se asteptau de fapt. In ciuda acestui lucru, rezultatele examenului vor arata cati dintre elevii de liceu au fost, sau nu, pregatiti pentru a sustine acea proba pentru BAC 2022, asa ca vom vedea ce se intampla astazi la proba de la matematica si istorie.

Subiectele BAC 2022 pentru matematica

BAC 2022 continua astaiz cu proba la matematica pentru elevii care au urmat timp de 4 ani de zile un profil specializat pe aceasta materie, iar ei urmeaza sa aiba o serie subiecte de rezolvat in cadrul examenului in cursul urmatoarelor ore. Pentru aceasta proba de la BAC 2022 sunt disponibile 4 variante de subiecte, pentru profilele matematica – informatica, stiinte ale naturii, tehnologic si pedagogic, astfel ca fiecare elev va primi ceva gandit special pentru profilul sau.

Subiectele BAC 2022 pentru istorie

Subiectele BAC 2022 pentru istorie vor fi gandite la fel pentru toata lumea, asa ca nu ar trebui sa existe diferente in aceasta situatie, toti elevii romani trebuind sa poata raspunde la intrebarile care vizeaza istoria romanilor de pana in prezent. Aceasta proba de la BAC 2022 este sustinuta tot de catre cei care in ultimii ani de zile au urmat un profil vocational, zeci de mii de elevi din toata tara avand 3 ore la dispozitie pentru a rezolva cerintele care le sunt puse in fata.

Rezultatele BAC 2022 si contestatiile notelor

Rezultatele BAC 2022 vor fi publicate in data de 27 iunie, pana la ora 12:00, insa intr-un format preliminar, iar asta pentru ca pana la ora 18:00 vor trebui depuse contestatiile de catre toti elevii care considera ca au fost punctati gresit. Contestatiile vor fi rezolvate in cursul urmatoarelor zile, pana pe data de 1 iulie, astfel ca rezultatele finale ale BAC 2022 vor fi publicate in acea zi, pana la ora 12:00.

BAC 2022 se va incheia atunci, iar apoi elevii din toata tara vor vizita facultatile dorite din intreaga tara pentru a se inscrie in vederea urmarii cursurilor incepand din toamna acestui an.