Android 13 Aduce o Schimbare MAJORA de la Google pe Telefoane si Tablete

Android 13 Aduce Schimbare MAJORA Google Telefoane Tablete

Android 13 vine cu o schimbare extrem de importanta la care compania Google a lucrat mai mult ca sigur pentru o perioada buna de timp inainte de a o oferi in mod oficial, chiar daca ea a fost ceruta de catre oameni de multa vreme. Vorbim despre faptul ca Google a decis intr-un final sa includa in Android 13 suport pentru exFAT, un sistem pentru care lipsea suportul oficial de la compania americana, dar iata ca lucrurile se schimba.

Android 13 are confirmata aceasta schimbare majora chiar de catre cei de la Google in website-ul prin care le ofera dezvoltatorilor de aplicatii informatii cu privire la toate schimbarile majore care ajung in sistemul de operare. exFAT este listat printre sistemele pentru administrarea fisierelor pentru care va exista suport oficial in cadrul Android 13, iar vestea este una extrem de buna pentru toti cei care-l folosesc.

Android 13 Aduce o Schimbare MAJORA de la Google pe Telefoane si Tablete

Android 13 permite citirea mediilor de stocare care folosesc sistemul exFAT chiar si in versiunile beta pe care compania Google le-a pus deja in distributie pentru utilizatorii din intreaga lume, iar inclusiv telefoanele Pixel pot sa le citeasca. Vestea este una excelenta pentru cei care folosesc acest sistem de fisiere pe diverse medii de stocare, deoarece vor putea sa le citeasca atat pe telefoane, cat si pe tablete, incepand cu noua versiune a Android.

Android 13 aduce totusi cu aceasta schimbare mai multa utilitate in citirea diverselor medii de stocare care sunt folosite de catre oameni din intreaga lume pentru a stoca fisiere, deci nu trebuie sa mai fim atat de selectivi precum in prezent. Aceasta este una dintre cele mai importante noutati pe care exFAT le aduce pentru utilizatorii de telefoane Android impreuna cu aceasta modificare, iar Google merita laudata pentru asta.

Android 13 va fi lansat in cursul acestei veri de catre compania Google, deci ramane doar sa vedem ce alte schimbari importante vor mai fi oferite de catre compania americana pentru noi toti pana in respectivul moment, si ce surprize vor mai aduce.