Informare Oficiala de la Posta Romana privind Atacurile Cibernetice

Informare Oficiala Posta Romana Atacurile Cibernetice

O noua informare oficiala de la Posta Romana vine sa-i avertizeze pe romanii din toate tarile cu privire la atacurile cibernetice extrem de periculoase care au loc in momentul de fata, si care ii pot lasa fara datele pesonale, sau chiar bani.

Posta Romana nu poate sa faca mai mult decat sa-i avertizeze pe romani in legatura cu aceste atacuri cibernetice, iar asta pentru ca e singura modalitate prin care se poate implica in tot, iar asta pentru ca hackerii din spatele lor sunt necunoscuti.

Noi tentative de fraudă informatică‼️

Fiți foarte vigilenți!

Mai mulți clienți au semnalat, în ultimele zile, primirea de email-uri frauduloase, în care, în numele CNPR, li se solicită să confirme o comandă pe care nu au palasat-o prin intermediul CNPR!

Atenție cui vă dați datele și banii

Clienții care ne-au sesizat au fost alertați de faptul că după ce au primit e-mailul de la expeditorul fals CNPR și au introdus datele solicitate li s-a cerut, din nou, numarul cardului. În momentul acela au realizat că ar putea fi victime ale unei fraude informatice.

Mesajele înșelătoare sunt trimise de hackeri cu scopul de a colecta datele bancare ale clienților și pentru a sustrage bani din conturile acestora.

Nu deschideți! Verificați cu atenție linkul paginii pe care sunteți direcționați!
Compania Națională Poșta Română se delimitează total de aceste practici de fraudare, în care numele instituţiei este folosit în mod abuziv!

Fiți vigilenți! Păstrați-vă dispozitivele în siguranță!