BCR Romania: Instiintare Oficiala IMPORTANTA pentru Toti Clientii Romani

BCR Romania Instiintare Oficiala IMPORTANTA Toti Clientii Romani

BCR Romania a publicat o instiintare extrem de serioasa pentru clientii din toata Romania care in momentul de fata ii folosesc serviciile, indiferent de unde o fac, iar ea trebuie sa fie foarte serios avuta in vedere de catre toata lumea. Vorbim despre o instiintare importanta cu privire la datele cardurilor bancare, pe care oameni nu trebuie sa le imparta cu absolut nimeni, daca vor ca cele informatii sa fie in deplina siguranta in orice moment.

BCR Romania vorbeste in instiintarea de mai jos despre situatiile in care datele cardurilor oamenilor trebuie tinute ascunse de catre oricine vrea sa afle informatii mai multe in legatura cu ele, iar asta pentru ca altfel banii de pe ele pot fi in pericol. Fie ca e vorba despre o incasare pentru o vanzare pe care o facem prin OLX, sau oriunde altundeva, BCR Romania spune ca datele cardurilor noastre nu ar trebui partajate cu absolut nimeni.

BCR Romania: Instiintare Oficiala IMPORTANTA pentru Toti Clientii Romani

BCR Romania spune ca inclusiv in cazul cumparaturilor online ar trebui sa ne tinem secrete datele cardurilor, dar in aceasta situatie ele sunt necesare pentru a face platile online la comercianti, deci aici nu se prea aplica aceasta recomandare a bancii. Chiar si asa, in orice situatie in care cineva doreste sa va trimita bani, singura metoda prin care ii puteti accepta este prin oferirea codului IBAN al contului de la BCR Romania, deci nu oferiti datele cardurilor.

BCR Romania ii instiinteaza pe clienti in acest mod pentru ca exista multi oameni care au avut datele si banii furati/te de catre persoane necunoscute dupa ce au intrat in posesia informatiilor despre cardurile lor. Din pacate, in unele dintre aceste situatii nu mai pot fi recuperati banii care au fost furati de catre hackeri, asa ca trebuie sa fiti extrem de vigilenti si sa nu va lasati pacaliti de catre nimeni care vrea sa va fure banii intr-un moment, sau altul.

BCR Romania are pe website-ul sau o varietate de informatii importante cu privire la modalitatile prin care ne putem proteja de persoanele care vor sa ne faca rau prin preluarea informatiilor despre cardurile noastre.