Formula 1: Cererea IMPORTANTA a lui Lewis Hamilton pentru Mercedes

Formula 1 Cererea IMPORTANTA Lewis Hamilton Mercedes

Formula 1 ne-a adus saptamana trecuta o surpriza uriasa cu Lewis Hamilton in prim-plan, iar asta deoarece celebrul pilot britanic a reusit, dupa o foarte lunga perioada cu probleme mari, sa se plaseze pe podium intr-o cursa de Grand Prix. Lewis Hamilton a reusit chiar sa-l devanseze pe colegul sau din echipa de Formula 1 a Mercedes, George Russell, care s-a plasat pe pozitia a 4-a, ceea ce a venit ca o surpriza uriasa.

Formula 1 continua in aceasta perioada cu alte curse importante, iar Lewis Hamilton cauta sa obtina pe 3 iulie, la Silverstone o noua pozitionare buna in fata competitorilor sai, una care sa mai reduca din diferenta in punctaj fata de Max Verstappen. Lewis Hamilton are totusi si o cerere extrem de importanta pentru ca acest lucru sa se intampla, el spunand ca Mercedes nu ar mai trebui sa experimenteze cu masinile sale daca vrea sa aiba parte de succes.

Formula 1 este o competitie extrem de serioasa in care pilotii lupta pentru fiecare punct pe care il castiga, iar Lewis Hamilton vrea sa castige un nou titlu de campion in sezonul acesta, desi este deocamdata extrem de departe de acest obiectiv. Lewis Hamilton s-a aratat extrem de multumit de pozitionarea sa in cursa din Canada, de saptamana trecuta, si spune ca acela va fi un punct de plecare pentru alte imbunatatiri majore pentru masina Mercedes.

“Încercăm doar să muncim… încercăm doar să progresăm ca o echipă. Mergând înainte, cred că vom fi puțin mai precauți când facem prea multe experimente, deoarece chiar te împiedică în weekend, mai ales dacă ai antrenament doar unul și doi pe uscat și nu primești un FP3, pt. exemplu. Cred că există multe învățăminte din acest weekend și îmbunătățiri pe care le putem aduce înainte. Chiar sper să mă mut la Silverstone, este o cursă atât de importantă pentru noi și pentru mine și sper cu adevărat că… vreau doar să fiu în lupta cu acești tipi.”

Formula 1 nu se opreste in loc desi Lewis Hamilton poate avea probleme mari in cursele la care participa, astfel ca va fi interesant de vazut in ce masura in viitor norocul pilotului britanic s-ar putea schimba, mai ales daca Mercedes va renunta la experimente. Este interesant cum Lewis Hamilton reuseste sa se pozitioneze in fata lui George Russell dupa multe curse de Formula 1 in care nici macar nu s-a apropiat de podium, dar ramane de vazut cum vor evolua lucrurile.

Formula 1 se va mai desfasura pentru multe zeci de curse de acum incolo, si exista foarte multe oportunitati pentru Lewis Hamilton sa castige si mai multe puncte in fata rivalilor, pentru ca intr-un final sa se apropie si mai mult de Max Verstappen.