Kaufland: Hotararea Anuntata, ce da GRATUIT Romanilor Incepand de Acum

Kaufland Hotararea Anuntata GRATUIT Romanilor Incepand Acum

Kaufland, unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din toata Romania, ii anunta pe clientii romani din toata tara in legatura cu ceea ce ofera gratuit pentru oricine e dornic sa profite de promotie. Vorbim despre o decizie a celor de la Kaufland prin care le ofera romanilor posibilitatea de a castiga unul dintre cele 250 de abonamente pentru festivalul Neversea, care se va desfasura la Mamaia in cursul lunii iulie, dupa cum unii dintre voi stiati deja.

Kaufland ofera gratuit 250 de abonamente duble pentru Neversea romanilor din toata tara care sunt dornici sa profite de tot si sa aiba parte de o experienta cum poate nu au mai avut de ceva vreme. Pentru a participa la aceasta promotie speciala pe care cei de la Kaufland o desfasoara in momentul de fata, oricare dintre romanii care sunt interesati trebuie doar sa cumpere 6 energizante Crazy Wolf din magazinele sale pana in data de 3 iulie.

Kaufland: Hotararea Anuntata, ce da GRATUIT Romanilor Incepand de Acum

Kaufland Hotararea Anuntata GRATUIT Romanilor Incepand Acum crazy wolf

Kaufland nu-i limiteaza pe romani in ceea ce priveste posibilitatea de participare, singurele 2 reguli fiind de a cumpara acel numar minim de 6 Crazy Wolf din magazine, si de a va inscrie in website-ul de participare. Exista un formular care trebuie completat de catre oricine vrea sa castige oricare dintre premiile pe care Kaufland ni le pune la dispozitie acum, abonamentele duble oferindu-ne posibilitatea de a merge cu inca o persoana la festivalul Neversea, daca dorim.

Kaufland nu ne obliga nici macar sa folosim un KauflandCard pentru a putea cumpar aoricare dintre aceste produse, sau a ne inscrie, deci nu trebuie sa va faceti griji nici macar din acest punct de vedere. Practic, oricine este dornic sa castige un abonament la Neversea de la Kaufland, o poate face foarte rapid multumita acestei promotii pe care compania din Romania o desfasoara, chiar daca e pentru o perioada limitata de timp in tara noastra, chiar in acest moment.

Kaufland are pe website-ul sau mai mulet detalii cu privire la aceasta promotie speciala, asa ca daca sunteti interesati de ea, ar fi bine sa cititi colo toate informatiile care au fost publicate.