WhatsApp: Anuntul Oficial si o Schimbare SECRETA Descoperita

WhatsApp Anuntul Oficial Schimbare SECRETA Descoperita

WhatsApp a facut un anunt oficial extrem de important, in timp ce in paralel a fost descoperita o schimbare la care lucreaza in secret de ceva vreme, si care va aduce schimbari foarte importante pentru extrem de multi utilizatori. Mai exact, cei de la WhatsApp au anuntat in primul rand o platforma de tip cloud dedicata companiilor care folosesc platforma de mesagerie pentru a interactiona cu ai lor clienti, ea fiind extrem de importanta pentru usurarea comunicarii.

WhatsApp spune ca noua platforma le permite companiilor sa trimita mai multe mesaje clientilor cu care comunica in legatura cu produsele proprii, dar ea ofera in acelasi timp acces si la noi functii gandite de catre compania Meta. WhatsApp a inceput sa puna accent tot mai mare pe a le oferi companiilor mai multe motive sa-i foloseasca platforma si sa investeasca in reclame pentru ea, iar aici vine descoperirea unei schimbari secrete pentru aplicatie.

WhatsApp: Anuntul Oficial si o Schimbare SECRETA Descoperita

WhatsApp Anuntul Oficial Schimbare SECRETA Descoperita administrare reclame

WhatsApp lucreaza la o noua interfata pentru administrarea reclamelor pe care companiile le creeaza pentru utilizatorii din intreaga lume in momentul de fata, iar asta pentru ca vrea sa ii ajute sa urmareasca mai atent rezultatele lor. Cei de la WhatsApp fac aceasta schimbare pentru ca si Meta ofera de ceva vreme sisteme speciale pentru cei care fac reclame in cadrul Facebook, sau a Instagram, deci era normal sa vedem acelasi lucru aici.

WhatsApp a evitat timp de multi ani de zile sa afiseze reclame in cadrul platformei de mesagerie, insa era de asteptat ca acest lucru sa se schimbe la un moment dat, si vedem ca totul se intampla chiar in momentul de fata. Cei de la WhatsApp incep sa monetizeze oricum pot platforma de mesagerie pentru ca nu prea au alta solutie pentru a continua sa le ofere oamenilor functiile cu care sunt obisnuiti, fara sa aiba si cum sa finanteze tot.

WhatsApp pregateste deasemenea si foarte multe alte schimbari grozave pentru utilizatorii obisnuiti care folosesc platforma, dar va trebui sa asteptam destul pentru ca ele sa ne fie oferite in mod oficial in viitorul nu foarte indepartat.