DIGI Romania: Informarea IMPORTANTA cu Decizia pentru TOTI Clientii

DIGI Romania Informarea IMPORTANTA Decizia TOTI Clientii

DIGI Romania a anuntat in mod oficial o decizie foarte importanta pe care a luat-o pentru clientii sai din toata Romania, una despre care ar trebui sa stie oricare dintre romani, deoarece vine ca o veste excelenta. Vorbim despre o noua campanie pe care cei de la DIGI Romania o desfasoara in aceasta perioada in Romania, una care ne aduce posibilitatea de a ne bucura de produsele companiei la preturi mult mai mici decat in mod normal, chiar acum.

DIGI Romania spune ca le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a beneficia de vouchere cu 50% reducere timp de 4 luni pentru serviciile pe care le ofera in Romania, dar desigur ca doar in anumite conditii. DIGI Romania spune ca aceasta promotie speciala este gandita pentru serviciile noi pe care romanii le contracteaza in cadrul website-ului companiei, ei primind un voucher special care le aduce si reducerea pe care a anuntat-o compania.

DIGI Romania: Informarea IMPORTANTA cu Decizia pentru TOTI Clientii

DIGI Romania spune ca pentru contractarea oricarui serviciu nou oferit in momentul de fata se ofera un voucher cu o reducere de 50% pentru serviciile pe care le ofera compania, deci oricine poate profita de asta. Nu conteaza daca sunteti deja client al celor de la DIGI Romania, sau daca deveniti acum pentru prima oara, iar asta pentru ca reducerea este oferita indiferent de statusul vostru de client nou, sau vechi, pentru operatorul de telecomunicatii din Romania.

DIGI Romania are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la aceasta campanie speciala pe care o desfasoara in Romania in momentul de fata, deci trebuie sa fiti foarte atenti la oferte daca vreti intr-adevar sa beneficiat de tot. DIGI Romania spune ca aceasta campanie speciala este disponibila doar intre 23 – 30 iunie in Romania, deci nu mai aveti foarte multe zile in care sa activati voucherul pe care compania ni-l ofera cu reduceri pentru serviciile sale in tara.

DIGI Romania are pe website-ul sau toate detaliile vis-a-vis de aceasta promotie speciala, asa ca daca sunteti dornici sa profitati de ea, trebuie sa intrati acolo si sa aflati tot ceea ce va interezeaza.