WhatsApp face Noi Schimbari NEASTEPTATE pentru Utilizatori si Companii

WhatsApp face Schimbari NEASTEPTATE Utilizatori Companii

WhatsApp lucreaza in secret la noi schimbari importante pentru aplicatia care va fi folosita de sute de milioane de oameni din intreaga lume, iar asta pentru ca vorbim despre ceva care vine si ca o surpriza destul de mare. Mai exact, cei de la WhatsApp intentioneaza sa le ofere companiloor care folosesc versiunea pentru PC-uri a aplicatiei posibilitatea de a crea comenzi pentru produse pe care le vand catre clienti.

WhatsApp are deja o functionalitate de acest gen integrata in cadrul aplicatiei pentru telefoanele mobile, insa iata ca vrea sa ofere una inclusiv in versiunea pentru PC-uri, ceea ce vine ca o veste extrem de buna pentru multa lume. Desigur ca pentru a beneficia de aceasta functionalitate din cadrul WhatsApp companiile trebuie, deocamdata, sa instaleze versiunea beta a aplicatiei, insa in viitor ea va fi lansata inclusiv in versiunea publica.

WhatsApp face Noi Schimbari NEASTEPTATE pentru Utilizatori si Companii

WhatsApp face Schimbari NEASTEPTATE Utilizatori Companii comenzi

WhatsApp a implementat foarte multe functii speciale noi in aplicatia pe care o ofera pentru companiile din intreaga lume, totul in ideea de a le oferi acestora mai multe motive sa fie active in cadrul platformei de mesagerie acum. Dupa cum se poate vedea, acest proces continua inclusiv in momentul de fata pentru ca WhatsApp incearca sa atraga un numar mult mai mare de companii in platforma sa, totul cu noi functii importante.

WhatsApp va implementa deasemenea si alte schimbari majore de care se vor putea bucura nu doar companiile care folosesc platforma de mesagerie, ci si utilizatorii obisnuiti care sunt activi in cadrul ei, dar toate vor veni treptat pentru toata lumea. WhatsApp stie foarte bine cat de important este sa ofere in mod constant noutati pentru oameni, asa ca deciziile sale au la baza inclusiv ceea ce si-ar putea dori cei care-i folosesc platforma in viata de zi, cu zi.

WhatsApp are descoperite in mod constant schimbarile majore la care lucreaza, asa ca nu este exclus sa aflam destul de curand ce alte schimbari importante mai are pregatite pentru noi, si cat de bune vor fi acestea, in final.