Netflix: Informarea OFICIALA Importanta pentru Toti Romanii

Netflix Informarea OFICIALA Importanta Toti Romanii

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere din toata lumea, ea avand sute de milioane de abonati la nivel global, insa si in Romania exista un numar mare de oameni care-i folosesc serviciile. Pentru ca exista atat de multi romani care folosesc Netflix, compania publica in mod regulat informatii cu privire la filmele si serialele care ajung sa fie disponibile in cadrul platformei pentru toti cei care sunt interesati sa le urmareasca.

Netflix a anuntat in cursul zilelor trecute faptul ca filmul Doom of Love a fost lansat, impreuna cu Love & Gelato, doua titluri care erau asteptate de catre destul de multa lume pana in prezent. Daca sunteti fani ai serialului The Umbrella Academy, atunci este bine sa stiti ca Netflix a lansat sezonul al treilea pentru abonatii din toata lumea, deci puteti sa urmariti continuarea povestii in noile episoade care sunt disponibile incepand de acum pentru noi toti.

Netflix: Informarea OFICIALA Importanta pentru Toti Romanii

Netflix a lansat deasemenea Man vs Bee, un serial care il are in centru pe celebrul Rowan Atkinson, Mr. Bean, acesta fiind deasemenea un titlu care a fost asteptat de catre destul de multa lume. Money Heist: Korea Joint Economic Area este continuarea serialului care a avut parte de atat de mult succes, insa acum actiunea, dupa cum puteti vedea, se desfasoara intr-un cu totul alt colt de lume, dar povestea ar trebui sa fie in continuare cel putin la fel de interesanta.

Netflix mai anunta deasemenea ca a lansat Quenn pentru fanii seriilor de acest gen, asa ca exista o varietate foarte mare de titluri care sunt acum disponibile pentru oricare dintre abonatii din Romania. Netflix stie foarte bine cat de mult isi doresc oamenii diversitate in ceea ce priveste ceea ce urmaresc in cadrul platformei de streaming video la cerere, asa ca e bine sa vedem si titluri de acest gen disponibile pentru noi in aceasta perioada de timp.

Netflix mai pregateste si alte lansari in perioada urmatoare, asa ca trebuie doar sa avem rabdare si sa vedem ceea ce urmeaza sa ne fie oferit in mod oficial pentru a ne putea bucura de titluri de top.