Kaufland: Decizia Oficiala, Anuntul pentru Clienti si Toate Magazinele

Kaufland Decizia Oficiala Anuntul Clienti Toate Magazinele

Kaufland a anuntat o decizie foarte importanta pentru clientii din toata tara si magazinele in care vor fi efectuate o serie de schimbari foarte serioase despre care oricine ar trebui sa stie acum. Vorbim despre o decizie a celor de la Kaufland care sa le permita clientilor din Romania sa se bucure de o serie noua de promotii in cadrul magazinelor din toata tara, unele care sunt oferite doar pentru o perioada limitata de timp in Romania chiar incepand din 29 iunie.

Kaufland a hotarat ca din acea data sa aiba noi reduceri pentru produse in cadrul tuturor locatiilor sale din toata tara, iar separat de asta deschide si o noua campanie speciala pentru romani. Kaufland a anuntat ca da startul unei campanii numite Vanatoarea Comorilor, iar asta pentru ca le va oferi romanilor posibilitatea de a beneficia de anumite promotii speciale atunci cand cumpara unele dintre produsele pe care le vinde in momentul de fata in tara noastra.

Kaufland: Decizia Oficiala, Anuntul pentru Clienti si Toate Magazinele

Kaufland Decizia Oficiala Anuntul Clienti Toate Magazinele comori

Kaufland spune ca in momentul in care cumparam cel putin 2 produse care fac parte din campania care este in plina desfasurare acum, si scanam Kaufland Card, avem sansa de a castiga unele dintre premiile speciale ale campaniei. Exista multe produse care fac parte din aceasta promotie speciala in momentul de fata, astfel ca avem de unde sa alegem orice ne-ar putea interesa sa cumparam in aceasta perioada, ceva ce desigur ca este perfect normal.

Kaufland anunta ca desfasoara aceasta campanie speciala pentru o perioada limitata de timp incepand cu ziua de 29 iunie, astfel ca trebuie sa ne uitam cu mare atentie la toate ofertele inainte de a alege exact ceea ce ne dorim. In functie de produsele pe care le cumparam si ceea ce scanam la casele de marcat pe Kaufland Card, e posibil ca si premiile de care beneficiem sa fie diferite in raport cu ceea ce este oferit de catre compania romaneasca acum.

Kaufland are in website-ul sau mai multe detalii cu privire la campania aceasta, asa ca daca sunteti interesati de ea, trebuie doar sa intrati si sa aflati toate detaliile publicate de catre ea.