Vodafone: Vestile pentru Clienti, ce da GRATUIT pentru Romani Acum

Vodafone Vestile Clienti GRATUIT Romani Acum

Vodafone are noi vesti grozave pentru clientii din toata Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca dezvaluie ce anume le ofera gratuit clientilor din toata Romania in momentul de fata. Vorbim despre o noua promotie speciala pe care cei de la Vodafone o au disponibila pentru clientii din toata tara, si care are menirea de a oferi gratuit o serie de premii speciale care nu sunt disponibile in mod regulat chiar pentru oricine ii foloseste serviciile in tara.

Vodafone are aceasta promotie activa de ceva vreme pentru clientii din toata Romania, iar ea este valabila pentru oricare dintre clientii care sunt cu adevarat dornici sa participe la aceasta campanie speciala. Totul are in centrul aplicatia MyVodafone a celor de la Vodafone Romania, iar asta pentru ca prin intermediul sau obtinem acces la posibilitatea de a castiga oricare dintre premiile care sunt oferite in Romania, si numai daca intreprindem diverse actiuni in ea.

Vodafone: Vestile pentru Clienti, ce da GRATUIT pentru Romani Acum

Vodafone le cere clientilor sa plateasca facturi, sau sa reincarce cartele pentru a beneficia de inscrierea in cadrul campaniei actuale, si de a avea sansa de a primi gratuit produsele care sunt oferite. Vorbim despre 6 telefoane Samsung GALAXY A33 5G, despre 6 Samsung GALAXY Buds2, dar si despre Samsung GALAXY Watch4 Classic, premii extrem de interesante pentru foarte multi dintre romanii care folosesc serviciile celor de la Vodafone in momentul de fata.

Vodafone a creat aplicatia MyVodafone pentru a le oferi clientilor din toata Romania posibilitatea de a beneficia de control asupra serviciilor de care beneficiaza de la operator, dar nu doar de atat. Pentru a atrage un numar si mai mare de clienti care sa foloseasca aplicatia, cei de la Vodafone au decis sa lanseze aceasta campanie speciala cu reduceri, ea fiind disponibila pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, asa cum este si normal, de altfel.

Vodafone distribuie in mod gratuit aplicatia sa pentru iPhone si Android, ea putand fi descarcata gratuit prin intermediul App Store si Google Play Store chiar acum.